2777
2789
عنوان

خانم های ترک

221 بازدید | 25 پست

آیا فرقی هست بین اینکه آذری زبان هستیم یا ترک ؟ چون دوتا کاربر به من حمله کردن 😐و گفتن چون میگی آذری ضد ترک تو درحالی که من خودمم ترکم و همیشه میگیم آذری زبان هستیم 

شما میدونید کدوم درسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من همسرم اذری هستش اطلاعات دقیق ندارم ولی فکر کنم فرقی بین ترک با اذری باشه

🦦من دقیق نمی‌دونم اما خب می‌دونم که آذربایجان همینه به خودشون میگفتن آذری زبان هستیم 

چون بعضیا میگن شما آذری هستیذ ترک نیستین برا همین ب بعضبت برمیخوره اذری

درسشت ترکه

اذربایجان اسم منطقه اس نه نژاد پس درستش اینکه بگی ترک هستی 

در واقع ترک های ایران ترک اذربایجان هستن 

چون بعضیا میگن شما آذری هستیذ ترک نیستین برا همین ب بعضبت برمیخوره اذریدرسشت ترکهاذربایجان اسم منطقه ...

🦦ایشون هر چی فوش توهین تونست کرد تا بگه آذری به ترک ها تحمیل شده 😐درحالی که حتی نمی‌دونم چرا تحمیل شده و به نظر من چیز بدی نیست که بخوان بگن تحمیل کرده کسی 

ولی من گفتم ترکی استانبولی و ترکی آذری و خب نشون میده که لهجه من بهش اشاره کردم

اصلا آذری برای اولین بار به افراد ساکن در حاشیه دریای خزر گفته شده دقیق نمیدونم اما به این صورته که میخوان بگن آذری ها ریشه آریایی دارن و ما ترک ها قبول نمیکنیم 

لهجه بخاطر منطقست نه اینکه بگیم ریشه زبان متفاوته شما دیروزبه کاربرامیگفتی متفاوتن

عزیز من نگفتم ریشه زبان متفاوت هست گفتم باهم فرق دارن مثل فارسی که در ایران صحبت میکنیم با فارسی که در افغانستان تاجیکستان صحبت میکنن حتی در خود ایران تفاوت هست بین ترکی هایی که صحبت میشه من جایی اسم بردم ریشه زبان متفاوت هست لطف کنید بفرستید من ببینم اینو چند کاربر گفتن من همه جا تاکید کردم که تفاوت داره