2777
2789
عنوان

یه چیز بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 22 پست
خب مسولین کشور ماهم همینن و همینطوری عمل میکنن و پس حقشونه و دمشون گرم

اونارو نمیدونم اما انصافا فقط ماییم که میتونیم حتی از سریال یوسف پیامبر هم نکته برا اعصاب خوردی خودمون در بیاریم😂🤦🏻‍♀️

آخه آبجی از تو اون دیالوگ چطوری رفتی تو این فکرا😂🤦🏻‍♀️

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

اونارو نمیدونم اما انصافا فقط ماییم که میتونیم حتی از سریال یوسف پیامبر هم نکته برا اعصاب خوردی خودم ...

بابا اون پیامبر خدا برداشت همه اشناهاشو گذاشت سر یه کاری ‌‌به برادراشم بهترین جای مصر و داد.دیگه از اونایی که یه شغل و منصبی دارن چه انتظاری میشه داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خیلی حالتون بده و حرفاتون طبیعیه اما هرچیزی علتی داره . یا حکمت الهیه یا دلیل عقلی داره یا م ...

بخداوندی خدا تعریف نباشه شما که منو نمیشناسید من توی این زمانه به جرات میتونم بگم یه قدیس هستم در همه چیز تقوا دارم هنوز کسی ازم رنجیده نشده همه سرم قسم میخورن از واجبات تا مستحبات همه رو رعایت میکنم بعد من چیز بدی از خدا نخواستم مثل مجردی  چندین سال دعا میکردم یه همسر خوب انسان با تقوا بهم بده بر عکسش داد یه همسر از هر لحاظ بی شعورترین پست ترین بهم داد حال هرکاری میکنم نمیتونم خودمو نجات بدم بعضی ها هم بهم میگن تقصر خودت بوده از بسکه خیلی خوب بودی خدا هم ازت بدش میاد

بابا اون پیامبر خدا برداشت همه اشناهاشو گذاشت سر یه کاری ‌‌به برادراشم بهترین جای مصر و داد.دیگه از ...

ابجی بیخیال🤦🏻‍♀️😂

بخداوندی خدا تعریف نباشه شما که منو نمیشناسید من توی این زمانه به جرات میتونم بگم یه قدیس هستم در هم ...

بخاطر همون تقوا به چشم امتحان الهی بهش نگاه کنید 

چون غیر همینم نیست

همسر بد رشد میده آدمو

بخاطر همون تقوا به چشم امتحان الهی بهش نگاه کنید چون غیر همینم نیستهمسر بد رشد میده آدمو

ن بابا چه رشدی خود هیچ مثل جنازه ای توی خونه افتادم شب و روز برام نزاشته بچه هام هم بدبخت و افسرده شدن زندگیم به ته رسیده ن راه پس دارم ن پیش تا میخوام یه تکونه به خودم بزنم زندگیم بهتر کنم خدا مثل یه سد بزرگی جلوم میگیره نمیزاره تکون بخورم😔

ن بابا چه رشدی خود هیچ مثل جنازه ای توی خونه افتادم شب و روز برام نزاشته بچه هام هم بدبخت و افسرده ش ...

چرا آخه از چشم خدا میبینید بدی بنده هاشو

هیچ وقت مشاور نخواسته بره و عوض شه؟