2777
2789
عنوان

رفتار بچگانه

63 بازدید | 5 پست

من حس می کنم خیلی رفتارم بچگانه است

همه چی رو باید به مامانم بگم وگرنه رو دلم می مونه

کوچک ترین چیز ها رو ،مثلا چی شد چی نشد .بعد رفتار دوران ابتداییم تو من مونده که مثلا مامانم می گفت مراقب وسایلات باش،چه می دونم شال گردن ات رو حتما بپوش بعد مدرسه( اون موقع نمی پوشیدم عذاب وجدان داشتم مامانم ناراحت نشه یه وقت ،به دوستم می گفتم حتما برام از پشت گره بزنه شالگردنو!).الان این  مدلی ام که جایی میرم کلاس یه نفر وسیله نیاورده بود بعد از من گرفت ،من همه اش حواسم پی اون بود.کاغذ مخصوص نیاورده بود گفت تو داری بهم بده منم تو رودروایستی دادم کاغذو بعد الان تو دلم مونده به مامانم بگم 🤦🏻‍♀️باهاشم حرف نمی زنم الان

یا مثلا جایی اگه تنها برم خونه ی کسی دوست دارم لحظه به لحظه بهش گزارش بدم.با اینکه خیلی بهم محل نمی ده ،یا میگه زیاد حرف می زنی.

جایی بخوام تصمیم بگیرم نظر اون برام مهم تر از خودمه و اون باید بگه.خیلی از این رفتارم بدم میاد.۲۴ سالمه و خیلی اذیت میشم این طوری.

واقعا رفتار های بدیه خیلی خیلی وابسته ای به مادرت اینطوری تو زندگی متاهلی هم به مشکل میخوری

نمی دونم چی کار کنم

اون اصلا این مدلی نیست 

خیلی وقتا اصلا اهمیت هم نمیده به حرفام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چی کار کنماون اصلا این مدلی نیست خیلی وقتا اصلا اهمیت هم نمیده به حرفام

نمیدونم چی بگم والا ،چون از بچگی اینطوری بزرگ شدی عوض شدنت خیلی خیلی سخته ولی تلاشتو بکن عوض بشی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

اونارو به خودت بگو با مثلا بفرست تو پی وی خودت

شاید باورت نشه ولی من با خودم چت میکنم و حتی بعضی وقتا دعوا🤣

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم