2777
2789

من که چندتا کار اداری و بانکی داشتم 

دیگه دخترمو بردم مهد بعد رفتم سراغ کارهام انقدر طول کشید به خواهرشوهرم سپردم بچه رو بیاره تا ساعت 2 درگیر بودم و ترافیک هم تمومی نداشت🤕

صبح هم پاشده بودم ناهار درست کردم ولی مادرشوهرم گفت بیاین اونجا ناهارو

الانم نشستیم دور هم من تازه ناهار خوردم دارن دعوام میکنن که زن حامله نباید دیر ناهار بخوره😁

احتمالا اگه بگم بعد از ظهر میخوام برم خرید جیغ میزنن😂

شما چه خبر ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه که تعطیل بودیم ،از صب روان شناسی می خوندم کلاسامم از دو شروع شد هنوزم ادامه داره وای زدم به بیخیالی،الانم دارم جامعه شناسی می خونم..

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

راست میگن گلم بیشتر به خودت برس و کمتر سخت بگیر

من واقعا نمیتونم رو زمین بشینم 

یه بیش فعالی ذاتی تو وجودم هست سر دخترم هم همینطور بودم😂 دخترم هم تلافیشو خوب سرم دراورد شیطووون 

من واقعا نمیتونم رو زمین بشینم یه بیش فعالی ذاتی تو وجودم هست سر دخترم هم همینطور بودم😂 دخترم هم تل ...

الهی

انشالله بسلامتی زایمان کنی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ساعت یک ونیم پاشدم 

خونه رو تمیز کردم سرویس وشستم

جارو اینا

ناهار گذاشتم بپزه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ممنونم عزیزدلم برات صلوات فرستادم انشالله زودتر قرض هاتون رو میدین و به سلامت زیر سقف خونتون زندگی م ...

ممنون گلم لطف کردی

مم برای شما آیت الکرسی میخونم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️