zara000q مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 307 عنوان اظطراب 62 بازدید | 10 پست دوستان کسی بوده که حس ترس و اظطراب داشته باشه با درمان کسی خوب شده؟ 1404/08/17 | 15:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nmohamamdi عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 4009 برو تو کانال تلگرام iranians_psychology فایل های خوش زیستی را گوش کن.بعدش فایل های اضطراب را. بعدش که فهمیدی داره چی میشه دیگه جلوش را می گیری. خوب میشی.
zara000q مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 307 برو تو کانال تلگرام iranians_psychology فایل های خوش زیستی را گوش کن.بعدش فایل های اضطراب را. بعدش ک ... فک نکنم تاثیری داشته باشه من با اینکه بیرون میرم هنوز عادت نکردم با صدا به نظرت میتونم تاثیر بگیرم فک نکنمتصمیم گرفتم برم روانپزشک
عروسکممممم عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 8814 خوب شدی؟ بهترم خوب ن. بدون درمان. فقط با پیاده روی واهنگ ودوش اب گرمو این چیزا . ازادما دوری کردم اضطرابم کمترشد . گوشی و تلویزیون وفضای مجازی برای ی مدت تعطیل
nmohamamdi عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 4009 فک نکنم تاثیری داشته باشه من با اینکه بیرون میرم هنوز عادت نکردم با صدا به نظرت میتونم تاثیر بگیرم ف ... روانپزشک را نباید سرخود رفت. حتما باید روانشناس توصیه کنه. میری قرص می گیری بعد ترک کردن اون قرص ها میشه داستان.برو گوش کن بعد ببین اثر داشته یا نداشته. پیش قضاوتی نکن. از خود ادمینم می تونی کمک بگیری.
zara000q مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 307 روانپزشک را نباید سرخود رفت. حتما باید روانشناس توصیه کنه. میری قرص می گیری بعد ترک کردن اون قرص ها ... قرص فقط مواقع ضروری میخورمکارم با قرص بهتر حل میشه خیلیا پرسیدم ۱ ماه خوب شدن دیگه گذاشتن کنار همین مشکل منو داشتنچون روانشناس فک نکنم با حرف زدنش تاثیری بگیرمحرف زدن میخواد چه تاثیری روی من بزار اگه داشت همین جامع روی من تاثیر داشت
nmohamamdi عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 4009 قرص فقط مواقع ضروری میخورمکارم با قرص بهتر حل میشه خیلیا پرسیدم ۱ ماه خوب شدن دیگه گذاشتن کنار همین ... کار اصولی و درمان اصلیتون رفتن پیش روانشناس است. ولی وقتی خودتون مسیری را پیدا کردید و روش پافشاری می کنید کمکی نمیشه کرد. سرسختی دارید.