2777
2789
عنوان

چقدرررر

124 بازدید | 18 پست

چقد دلم یه شکم سیر،گریه میخاادددد...

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

پس گریه کن :)

نمیشه متاسفانه.سرمو بالامیگیرم که اشکام نریزه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهانید.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گریه کن اتفاقا من دیشب تمام شب رو گریه کردم

متاسفانه باید همه چیو از خونواده قایم کنی تا فکر کنن همه چی روبه راهه و تو خیلی قوی هستی!

من وقتی اینجوری گریه م میگیره تمام مسیر محل کارتاخونه رو پیاده میام اینجالازم نیست به کسی جواب پس بدم که چمه

چرا چی شده؟

امروز از خودم بدم اومد خیلیی زیاد.از قبلش دلم گرفته بود

عصر جواب رئیس شبکه رو باتندی و عصبانیت دادم بهم گفت توبرام سرآمد کارمندا بودی از هرکسی انتظار داشتم بجز تو!اصلا بدم میاددد ازخودم.نمیدونم چراانقدتندم عصبانیم،یکی نیست بگه چه مرگته چرابلد نیستی درست رفتارکنی

امروز از خودم بدم اومد خیلیی زیاد.از قبلش دلم گرفته بودعصر جواب رئیس شبکه رو باتندی و عصبانیت دادم ب ...

عیب نداره تو دوران جوانی آدم تندی میکنه عصبانی میشه اینا که دست خودش نیست اینکه چیزی نیست به خاطرش غصه بخوری برو یه دوش بگیر و با اون کاری که حس و حالت رو بهتره میکنه انجام بده 

آرزو

واقعا چته ؟ میتونیم کمکت کنیم ؟

بخدانمیدونم همه چی خوبه بلطف خدا،یه زندگی کاملا معمولی دارم.اما عصبانیم همیشه،لحن م همه رو ازار میده در حالیکه واقعا پشت حرفام هیچی هیچی نیست

همین باعث میشه همیشه بترسم از حرف زدن تو جمع که نکنه به کسی بربخوره

عیب نداره تو دوران جوانی آدم تندی میکنه عصبانی میشه اینا که دست خودش نیست اینکه چیزی نیست به خاطرش غ ...

مرسی عزیزدلم.دلم میخاست صبورتر بودم.دلم میخاست منطقی تر رفتار میکردم و به هرچی واکنش نشون میدادم اما تو این مسائل انگار۱۲سالمه و متاسفم براخودم خیلی