هودین مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6011 عنوان شیاف دیکلوفناک 4508 بازدید | 12 پست سلام دوستان میشه ناشتا و با معده خالی شیاف دیکلوفناک استفاده کرد؟میخواستم ببینم ربط,داره؟ این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت ) 1397/02/01 | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 نه استفاده کن مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
هودین مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6011 نه استفاده کن ممنونم گلم از دیشب سه ساعتم نخوابیدم سرماخوردم تمام بدنم و سرم و گلوم درد میکنه بزارم یه کم اروم بشم بتونم بخوابم ممنون از راهنماییت این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 ممنونم گلم از دیشب سه ساعتم نخوابیدم سرماخوردم تمام بدنم و سرم و گلوم درد میکنه بزارم یه کم اروم بشم ... من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردمدکترم گفت عب نداره مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
هودین مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6011 من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردم دکترم گفت عب نداره سلامت باشی گلم ان شاله به سلامتی خودت و نینی زایمان کنی این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 سلامت باشی گلم ان شاله به سلامتی خودت و نینی زایمان کنی فداتم عزیزدلم😍😍 مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
parnianasheghekhoda عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 2560 شیاف دیکلوفناک کلا یک داروی منسوخ و رد شده ست الان، در ضمن شدیدا حساسیت زاست اگه خدایی نکرده حساسیت داشته باشی بهش شدیدا بدنت بهش واکنش نشون میده نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند
هودین مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6011 شیاف دیکلوفناک کلا یک داروی منسوخ و رد شده ست الان، در ضمن شدیدا حساسیت زاست اگه خدایی نکرده حساسیت ... نه گلم حساسیت ندارم قبلا مصرف کردم چند باری من معدم حساسه نمیتونم قرص مسکن یا سرماخوردگی مصرف کنم الان خیلی درد دارم مجبورم شیاف مصرف کنم این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
parnianasheghekhoda عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 2560 نه گلم حساسیت ندارم قبلا مصرف کردم چند باری من معدم حساسه نمیتونم قرص مسکن یا سرماخوردگی مصرف ... پس اگه حساسیت ندارین فکر نکنم واسه معده خالی مشکلی داشته باشه نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند
هودین مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 6011 پس اگه حساسیت ندارین فکر نکنم واسه معده خالی مشکلی داشته باشه ممنونم عزیز دلم این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای وجودت )
parnianasheghekhoda عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 2560 ممنونم عزیز دلم ایشالا بزودی سلامتیتون برگرده🙏 نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند
مريم_پاييزي عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 444 من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردم دکترم گفت عب نداره ملورين جان سنگ كليه تو حاملگي داشتين؟؟ تا كي از شياف ديكلو استفاده كردين؟؟؟ من دارم دكتر كليه گفت درصورت درد استفاده كن ماه هفتمم هستم اما ميترسم مضر باشه!! رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜
ملورینننننننن عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 16496 ملورين جان سنگ كليه تو حاملگي داشتين؟؟ تا كي از شياف ديكلو استفاده كردين؟؟؟ من دارم دكتر كليه گفت در ... سلام عزیزمنه تو بارداری استفاده نکردم ولی ب دکترت اعتماد کن من تو بارداری قرص عصاب میخورم همه گفتن نخور بده ولی اگه نخورم عوارضش بدتره ب دکتر زنان زایمانتم بگو و باخیال راحت استفاده کن مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐