2777
2789
نه استفاده کن

ممنونم گلم از دیشب سه ساعتم نخوابیدم سرماخوردم تمام بدنم و سرم و گلوم درد میکنه بزارم یه کم اروم بشم بتونم بخوابم ممنون از راهنماییت 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم از دیشب سه ساعتم نخوابیدم سرماخوردم تمام بدنم و سرم و گلوم درد میکنه بزارم یه کم اروم بشم ...

من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردم

دکترم گفت عب نداره

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردم دکترم گفت عب نداره

سلامت باشی گلم ان شاله به سلامتی خودت و نینی زایمان کنی 

شیاف دیکلوفناک کلا یک داروی منسوخ و رد شده ست الان، در ضمن شدیدا حساسیت زاست اگه خدایی نکرده حساسیت داشته باشی بهش شدیدا بدنت بهش واکنش نشون میده

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
شیاف دیکلوفناک کلا یک داروی منسوخ و رد شده ست الان، در ضمن شدیدا حساسیت زاست اگه خدایی نکرده حساسیت ...

نه گلم حساسیت ندارم قبلا مصرف کردم چند باری  من معدم حساسه نمیتونم قرص مسکن یا سرماخوردگی مصرف کنم الان خیلی درد دارم مجبورم شیاف مصرف کنم 

نه گلم حساسیت ندارم قبلا مصرف کردم چند باری  من معدم حساسه نمیتونم قرص مسکن یا سرماخوردگی مصرف ...

پس اگه حساسیت ندارین فکر نکنم واسه معده خالی مشکلی داشته باشه

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
من خودم سنگ کلیه داشتم ناشتا و غیر ناشتا استفاده می کردم دکترم گفت عب نداره

ملورين جان سنگ كليه تو حاملگي داشتين؟؟ تا كي از شياف ديكلو استفاده كردين؟؟؟ من دارم دكتر كليه گفت درصورت درد استفاده كن ماه هفتمم هستم  اما ميترسم مض

ر باشه!!

رویاهات رو زندگی کن💛❤️💚💙💜
ملورين جان سنگ كليه تو حاملگي داشتين؟؟ تا كي از شياف ديكلو استفاده كردين؟؟؟ من دارم دكتر كليه گفت در ...

سلام عزیزم

نه تو بارداری استفاده نکردم 

ولی ب دکترت اعتماد کن من تو بارداری قرص عصاب میخورم همه گفتن نخور بده ولی اگه نخورم عوارضش بدتره 

ب دکتر زنان زایمانتم بگو و باخیال راحت استفاده کن

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐