2777
2789
عنوان

چقدر آدمای حسود حقیر ن

134 بازدید | 17 پست

پسر من و یه خانومی که دو سال تقریبا دوستیم  کلاس زبان میرن حالا درسا سختر شده و بحث کردیم که این ترم افت کردن و این خانوم پسرش ترم قبل نمره قبولیم نیاورد چندین بار رفته آموزشگاه که سطح درسا بالا رفته و ... تصمیم گرفت ببرش جای دیگه حالا من پسرم نمرش خوب شده و از اول گفتم جابجاش نمیکنم اینقدر بهش زور اومده امروز تو مدرسه عقده گشایی کرد واقعا موندم چقدر دل کوچیکن مگه بچه هشت ساله چی داره که اینجور حسادت میکنی و زورت میاد از بچه خودت تواندمندتره که نمیتونی خودت و کنترل کنی!!!:( حیف هم زبون شدن با بعضیا 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری عقده گشایی کرد تو هم جوابشو میدادی

من هی گفتم ایشالله خیر باشه براش اون آموزشگاهم خوبه ،این جلو بقیه میگفت نه اتفاقا آریا خیلی از فلانی( پسر من ) بهترم بوده دفترشم هست منتها زده شده و فلان یعنی خیلی حسوده و احمقه مگه من به بچه تو چیزی چسبوندم که اینجوری بگه !!؟

وای خیلی بدم اومد میدونستم شخصیت درستی نداره ولی واقعا ناراحت شدم البته چیزی نگفتم بره به درک

تو خب خانومی خودت بوده حرفی نزدی ولی کلا این روزا ادم حسود زیاپ میبینم ...ادم تقلید کار ...ادم  زیراب زن 

تو خب خانومی خودت بوده حرفی نزدی ولی کلا این روزا ادم حسود زیاپ میبینم ...ادم تقلید کار ...ادم زیرا ...

کلا خیلی حسود و بخیله ولی خب در حد سلام علیک بودیم خدا بعضیارو خوب میشناسه چیزیم نمیشن فک کن جایی بدن دست این عقده ایا:((

ارزشش و نداره فعلا باید بره دنبال پماد سوختگی:)))

من جاریم همین شکلی بود دیگه کار به جایی رسید که علنا توهین میکرد منم جواب نمی‌دادم منتهی سری آخر چنان جواب شوهرش دادم و کات کردم باهاش 

من سر بچم با هیچکس شوخی ندارم هیچکس

نه بابا نباید زیاد حساس باشی آب راه خودش و پیدا میکنه مهم جنم خودشونه بعدم من میگم ایشالله عاقبت بخیر و خوشبخت بشن بحث درس و اینا نیست بحث مرام و معرفته ما دو سال سلام علیک داشتیم حالا بگو تو چرا از من کینه گرفتی خودت خواستی!؟ این میشه حسادت و بددلی