2777
2789
عنوان

خورشت کرفس 😌

108 بازدید | 10 پست

سلام دوستای قشنگم کیا خورشت کرفس رو خیلیییییی خوشمزه و عالی درست میکنند طوری که همه تعریف میکنند و به به و چه چه میکنن😁

بیاد بهم یاد بده ؛ هرکس بهم یاد بده الهی خدا خودش دلش شاد کنه و بهش پاداش بده ؛ نگاه ویژه خدا شامل حالش بشه☺

خداااااااا 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستوری که توش ‘رب گوجه فرنگی’ استفاده نمیکنه رو انتخاب کنید.

هر غذایی رو که خیلی عالی درست میکنی بهم یاد بده ان شالله که خدا دلت رو شاد کنه من مطمئنم خدا بهت پاداش میده ♥️

خداااااااا 💔

گوشت و پیاز و فلفل و زردچوبه رو جدا بزار بپزه

کرفس رو تو روغن سرخ کن قشنگ بهش وسطای کار اضافه کن

یک پیمانه جعفری خرد شده یک پیمانه برگای کرفس خرد شده و یک مشت نعنای خرد شده رو با رب گوجه تو روغن تف بده آخر اضافه کن . لیمو عمانیم و نمکم آخر سر بزن. 

سلیقه ایه. اتفاقا ما بدون رب اصلا دوست نداریم

درسته. امروز قرمه سبزی درست کردیم، کنسرو لوبیا مجبور شدیم بریزیم. متاسفانه سس گوجه اشو کامل از لوبیا ها نشستیم. قرمه سبزی متمایل به قرمز شده. واقعا نمیفهمم ی عده چه طوری رب گوجه فرنگی به قرمه سبزی میزنن. فکر نمیکنم رب روی طعم تاثیر داشته باشه. فقط ظاهرش و جالب نمیکنه….

هر غذایی رو که خیلی عالی درست میکنی بهم یاد بده ان شالله که خدا دلت رو شاد کنه من مطمئنم خدا بهت پاد ...

اول گوشتتون و‌ سفید کنید. یعنی آب و جوش بیارید، گوشت و ۵ دقیقه توی آب بحوشونید. این باعث میشه خونابه گوشت خارج بشه و آب گوشت موقع پخت، توی گوشت بمونه و گوشت سفت نشه. 

توی قابلمه کمی روغن بریزید، گوشت ها رو اضافه کنید و هم نزنید. فرصت بدید گوشت سرخ بشه بعد هم بزنید. بعد از اینکه اطراف گوشت سرخ شد، پیاز داغ اضافه کنید با زردچوبه و فلفل و پودر زیره. بعد آب اضافه کنید تا بپزه. 

توی ماهیتابه جعفری و نعناع خورد شده رو تفت بدید، تا سرخ بشه (مثل قرمه سبزی خیلی نه، چون نعناع ممکنه بسوزه و‌تلخ بشه). 

کرفس هم خورد کنید و با نعناع جعفری تفت بدید. 

بعد به گوشت اضافه کنید و بذارید بپزه. 

چاشنی کرفس، آبغوره هست. ی ساعت آخر پخت اضافه کنید. 

چیز عجیب و غریبی نیست این غذا 😄