2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 21880 بازدید | 3904 پست
خخخ ارسلان فقط صب میگ حموم بودی حولت رو رخت اویزه خخخ میگم ن

بیییی🤣🤣🤣فک کننن یهو تو جمع فامیل و اینا بگههه همه میفهمن🤣🤣🤣🤣🤣جلو دهنشان بگیر خدایی🤣🤣🤣

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

به به امشب عشق و حال به راهه😁😁😁😁

ها دیگ عشق کردم دیدمت بخدا خییییلی دلم برات تنگ شده بود دیوث رفیق دانشگاهی جدیدات جای مارو حسااابیییی برات پر کرده هااااا

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیییی🤣🤣🤣فک کننن یهو تو جمع فامیل و اینا بگههه همه میفهمن🤣🤣🤣🤣🤣جلو دهنشان بگیر خدایی🤣🤣🤣

اینا دهنشون بسته نمیشه... خیلی بی چاک و بنده از دست در رفته اند،🤣🤣🤣

ها دیگ عشق کردم دیدمت بخدا خییییلی دلم برات تنگ شده بود دیوث رفیق دانشگاهی جدیدات جای مارو حسااابییی ...

قررربونتتت بسم من عشقم تو نمیخوای عکس جدید بفرستی براممممم

نبخدااا اگه بدونی من این مدت چقددررر درگیر چیزای مختلف بودم واقعا ینی بچه های اتاقم خداییییی مهربونن ینی همیشه سعی میکردن حالمو خوب کن و .‌.. 😁😁😭🥲 واقعا بچه های خوبین ولی خب شما تو لحظات خیلی بدتری کنارم بودینننن

قررربونتتت بسم من عشقم تو نمیخوای عکس جدید بفرستی برامممممنبخدااا اگه بدونی من این مدت چقددررر درگیر ...

قربونت انشالله ک دیگ لحظه بد نداشته باشی من بخدا بچها زدن لینکم خراب کردن نمیتونم وگرنه بهت میدادم ببینی 

قربونت انشالله ک دیگ لحظه بد نداشته باشی من بخدا بچها زدن لینکم خراب کردن نمیتونم وگرنه بهت میدادم ب ...

قربونت برم عشقممم انشالله زندگی هممون همینجوری باشههه

عههههه اینجوریااااااااسسس باااععععششششش 😒😒😒

[QUOTE=401625579]قربونت برم عشقممم انشالله زندگی هممون همینجوری باشههه عههههه اینجوریااااااااسسس باااععععششششش 😒😒 ...[/QUOTE

بخدا دیروز عکس میخواسم بدم یکی از بچها دادم زری تو شاد لینکش کرده باز لینک داده من دادم ب طرف @_vampi_‍  بیا شهادت بده لینکم خراب شده باز نمیکنه گالریمو

[QUOTE=401625579]قربونت برم عشقممم انشالله زندگی هممون همینجوری باشههه عههههه اینجوریااااااااسسس باا ...

هاااااا من شاهدممممم

قد‌بارونای‌انزلی‌باریدم‌من:)!   ‌ https://daigo.ir/secret/51794345533

شما سجده شکر کنین بخاطر من

چش عجقم ملوکوالسلطنه 😊😘😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بخدا آخر ارغوان تا پیش دبستانی کل روابط جارویی رو میفهمه با رسم شکل تازه🤣🤣🤣🤣🤣

و میگوید مامان امشب جارو داریا یادت که نرفته پاشو اون گوشیو بزار کنار 😁🤣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....