2777
2789
عنوان

ومپایر🧛🏻‍♀️🍷

| مشاهده متن کامل بحث + 21880 بازدید | 3904 پست
سلامممم چطوریییدددد آقا هنوزم همین جایید؟ همین تاپیککک؟

سلام فدات اره فعلا اینجاییم عزیزم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

یه بار به تو یه بارم به دوستت دیگه ندادم خب اگه دوست داشتی جواب میدادی ندادی که

دوبار من 

ملکه455 

ملکه70

چه خبره؟ 

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععععععع بشه یییییی منننننه قریووونششششش برمممم مننننننه مبینای خودمه قربونش برم مننننه ننه جون خوبی ...

سلااااامممم چطورییییی خوبیییی؟!

ببخشید من دیر جواب دادمممم یخورده دلگیر بودمممم الان خوبمممم چخبرررر چیکارا میکنییی کجایی خانوممممم ؟

دانشجوی دبیر فلسفه و منطق 

سلااااامممم چطورییییی خوبیییی؟!ببخشید من دیر جواب دادمممم یخورده دلگیر بودمممم الان خوبمممم چخبرررر ...

فدااااات بشمممم عزیز فدا سرت خوبی خودت قررربونت برم مننننن دختره ورپریده کجاییی تو نمیگی دلمون برات تنگ میشه...دانشگا خوش میگذره خانوووووم 

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

فدااااات بشمممم عزیز فدا سرت خوبی خودت قررربونت برم مننننن دختره ورپریده کجاییی تو نمیگی دلمون برات ...

خدانکنههههه بخدا انقد این مدت اتفاقات مختلف برام افتاده بوددددد کلا هم دانشگاه هم از ی طرف یسری فشار ها روم بود الان دارم کم کم خوب میشممم

دانشگاهم خوبههه واقعا بچه های خوابگاه خیلییی خوبن 

غذاهاشم خوشمزس خدایی از شنبه تا دوشنبه کلاس داریم من فردا برمیگردم خونمونننننن 

خدانکنههههه بخدا انقد این مدت اتفاقات مختلف برام افتاده بوددددد کلا هم دانشگاه هم از ی طرف یسری فشار ...

عزیزمی توووو انشالله ک تو درست موفق بشی گذشته هم گذشته بهش فک نکن ....برام عکسای خوشگلتو بفرس ببینن خانوم شدی دانشجو شدی

daigo.ir/secret/11901541348 عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

اقا هر جا هستین منم بتگید

یادم نیس منم گم شدم🤣 تاپیکای ومپی رو بگرد  

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بیییی🤣🤣🤣 الان میاممم امشبو هستمااا

عه من تو جامم یخ زدم  دارم میخابم  ملوک فک کنم امشب شیفت نیس دیشب نفرینش کردم حین جارو بگوزه 😁😂😂🤣

عه من تو جامم یخ زدم دارم میخابم ملوک فک کنم امشب شیفت نیس دیشب نفرینش کردم حین جارو بگوزه 😁😂😂� ...

خخ نفرینات گرفتهههه شاید امشبم یهو شیفتی شددد🤣🤣🤣

اینجام داره بارون میادددد هوا سرررردددد🥶🥶🥶 راستی فردا برمیگردم خووووننننهههههه

فدااااات بشمممم عزیز فدا سرت خوبی خودت قررربونت برم مننننن دختره ورپریده کجاییی تو نمیگی دلمون برات ...

عه ملوک قربون منم برو دااا😢🤧😁😂🤣