2777
2789
کاملا بستگی به شرایطت دارهاگر خونه نداری خب اولویت خونه هستاگر هر دو رو داری ولی جوونی بیشتر طلا نگه ...

خونه دارم مقداری هم طلا خریدم.ولی بقیه سرمایه رو خواستم ببینم چکار کنم.از سرمایه‌گذاری اینترنتی هم خوشم نمیاد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه دارم مقداری هم طلا خریدم.ولی بقیه سرمایه رو خواستم ببینم چکار کنم.از سرمایه‌گذاری اینترنتی هم خ ...

من واسه خودم قانون دارم

مثلا ۳۰ سالم هست حداکثر  ۳۰ درصد داراییم خونه و زمین باشه )یعنی درصدش اندازه سنمه)

حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد ماشین

مابقیش هم طلا )یا اگر کار آزاد مطمئن دارین داخل اون باشه(

البته الان دقیقا داخل این درصدا نیستم ولی مثلا وسوسه بشم ماشینو عوض کنم میبینم هنوز داراییم انقدر ارزش نداره که بخوام ماشین بهتر سوار بشم پس نمیخرم

من واسه خودم قانون دارممثلا ۳۰ سالم هست حداکثر ۳۰ درصد داراییم خونه و زمین باشه )یعنی درصدش اندازه ...

اخه یه داستانیه

الان باید لذت ببرم.فردا من هستم یا نیستم؟؟؟ 

ازون طرف هم آدم به امید فردا زندس.

نمیدونم خلاصههههه

اخه یه داستانیهالان باید لذت ببرم.فردا من هستم یا نیستم؟؟؟ ازون طرف هم آدم به امید فردا زندس.نمیدونم ...

لذت که بحثش جداست

اون حتما یه قسمت از درآمد باید باشه

من منظورم مدیریت قسمتی از پوله که قراره پس انداز بشه

لذت که بحثش جداستاون حتما یه قسمت از درآمد باید باشهمن منظورم مدیریت قسمتی از پوله که قراره پس انداز ...

تقریباً ۵۰ درصد طلا 

۳۰ درصد خونه

بقیه چی؟

درامد که بطور متوسط هست

تقریباً ۵۰ درصد طلا ۳۰ درصد خونهبقیه چی؟درامد که بطور متوسط هست

من ماشین هم جز دارایی حساب کردم اونم حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد

حالا شما بر اساس راحتی خودتون میتونید این درصدا رو تغییر بدینا

قانون گذاشتن از این نظر خوبه داخل موقعیت های حساس آدم درست تصمیم بگیره و در بلند مدت هم ضرر نکنه