2777
2789
عنوان

سرکار

71 بازدید | 6 پست

سلام دوستان شما باشین سر این کار میرین‌ مدرک لیسانس دارم حدود یک ماهی هست منشی دفتر وکالت شدم با حقوق کم ولی مجبور بودم شهرمون کار پیدا نمیشه به نظرتون برای شروع خوبه یانه 

به امید فردایی روشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@منوخدام‍ خرحمالی بیشتر وظیفه مفت خورها است میفهمی که چی میگم (: وگرنه اونی که سرکار می‌ره مزد زحم ...

خرحمالی کار توعه عزیزم اینقدر حمالی کشیدی عادت کردی

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

@منوخدام‍ خرحمالی بیشتر وظیفه مفت خورها است میفهمی که چی میگم (: وگرنه اونی که سرکار می‌ره مزد زحم ...

ضمنا شوهر وظیفشه خرج زنشو بده حالا مردی ک عاشق زنشه بیشتر ب زنش میرسه این اسمش عشق و خوشبختی ن مفت خوری

مفت خوری و حمالی کار توعه ک از حسادت میسوزی حالا پماد بزن

😂  😁🤌

اینه فرق بین زنی ک حمالی میکنه با زنی ک شوهرش عاشقشه عزیزم نباید این حرصتو سر خوشبختی بقیه خالی کنی بجاش برو مشکلتو با شوهرت حل کن 

بعدم مشخصه سوادم نداری وگرنه میفهمیدی خرحمالی و مفت خوری دوتا کلمه متضاد هستن ک اصلا همو ملاقات نکردن😂😂😂سری بعد خواستی جایی دیگه بگی یادت بشه من گفتم یاد بگیری جایی دیگه ضایع نشی عزیزم