2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای فرزند دوم ۳۵ دیر نیست ولی من خودمم به این فکر میکنم که وقتی آدم دیر بچه میاره تا سن های بالا باید درگیر بچه باشه و دیگه فرصتی برای به خود رسیدن نیست در حالیکه اونایی که زود بچه میارن تو ۳۵ سالگی دیگه بچه ااشون از آب و گل دراومدن میتونن به خودشون برسن

زن پسر عموم تو سن ۴۲ سالگی بچه ی دومشو اورد ۳۵ که دیگه دیرنیست اصلاتازه الان اکثرا دخترا سی به بعد ا ...

همش می گم اختلاف سنی زیاد می سه با بچه ۸۰ عمر متوسط اون یه خانم ۴۵ ساله است اوکیه دیگه .مامان های ما ما هارو خیلی زود به دنیا می اوردن ادم مقایسه می کنه یع جوری می شه 

بچه دوم .افکار منفی ندارید مثل من

بچه دوم 

افکار منفی که گاهی هست مخصوصا مخارج ولی چاره چیه 

به شیرینی هاش فکر کن خدا کمک میکنه انشاالله 

از هر کی دوتا بچه داره شنیدم دومی خیلی بهتر و راحت تر از اولی بوده و خدا خیلی صبر و توان و تحمل داده

بچه دوم افکار منفی که گاهی هست مخصوصا مخارج ولی چاره چیه به شیرینی هاش فکر کن خدا کمک میکنه انشاالله ...

نه من راستش بچه ام به دنیا اومده داره شیر می خوره همش فکر می کنم مدت کم تری با هاش هستم .وقتی با مامانم مقایسه می کنم کیفی که با مامانم می کنم دخترم به خاطر سن با من کم تر می کنه اذیتم نی کنه می گم کاش باردار نمی شدم