2777
2789
عنوان

به سگ های ولگرد غذا ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
دیروز صبح داشتم میرفتم نون بگیرم ی سگه افتاد دنبالم ده دقیقه فقط دویدم و جیییییغ بنفش زدم

شهرداری  واقعا باید یه فکری بکنه 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

پرنده باز اوکی ولی ببینید میخواید غذا هم بدین یه جایی بریزید که نزدیک خونتون نباشه مثل پیش بالکن چون ...

نه عزیزم ما بالکن نداریم خونمون ویلاییه همیشه چندتا گربه میان تو باغ از ته مونده غذا معمولا میذارم

ولی هروقت سگ اومده غذا واسش نذاشتم چون خونگی نیستن سگ های ولگرد کلا اعتباری ندارن هروقتی میتونن حمله کنن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط تو ایرانه هیچ قانونییی نداره من از سگ می ترسم طرف سگش اندازه خودشه بدون قلاده میارتش بیرون اگه حمله کنه به بچه مردم چی 

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

من از تــــــــــرس نمیتونم بیرون بیامم برا کی مهمه برا هیچ کس

دیگه به جایی رسیده تو آپارتمان ما دارن سگ نگه میدارن بابا اون بیچاره جاش تو آپارتمان نیست

چون میترسی میفته دنبالت

خداروشکر تا به حال دنبالم نیوفتاده مگه نه سکته می کردم ولی خب وقتی تعدادشون زیاد بشه واسه همه دردسر درست میکنن