2777
2789
عنوان

سرویس 😒

264 بازدید | 15 پست

منظورم سرویس طلا نیست

منظورم سرویس بیست پارچه آگرینه 

امروز اومدم یه برنامه آشپزی ببینم بعد از مدت ها، مجری چپ میرفت میگفت سرویس بیست پارچه آگرین، راست میرفت میگفت سرویس بیست پارچه اگرین

من و مامانم که هیچ، آشپز بدبخت کف و خون بالا آورد توو خود سرویس بیست پارچه آگرین😁

چه وضعشه آخه

قدیما اینطوری نبود😑

Dance me to the end of Love...

😊

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون برنامه مخصوص تبلیغ این سرویسه

اشپزی یاد نمیده که😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اون اصلا اشپزی نمیکنه ک تگری میزنه تو قابلمه ک فقط ثابت کنه قابلیت هر کاریو داره با اون رشید لوووووس 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نه بابا  من تلویزیون نمیبینم اما چون مامانم زیاد میبینه منم پیشش باشم گاهی میبینم

منم مامانم شبکه های ملی میبینه 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄