2821
2789
عنوان

کراتین کردم

149 بازدید | 24 پست

سلام خانوما 

دیروز موهامو کراتین کردم 

بعد دیشب مهمون داشتیم مجبور بودم سال گذاشتم ولی موهامو پشت گوش ندادم 

فقط چون هی می‌ریخت بیرون با دست جلو مو رو دادم تو حالا همون دیشب دیدم یکمی یه تیکه کوچیک از جلو تهش حالت گرفته الانم که از خواب بیدار شدم دیگه شب تا صبح مونده زیرک فقط همون قسمت حالا داره بقیش صاف صاف 

درس میشه؟

یا نه بقیشم خراب میشه 

اگه نگفته ۳ روز آب نزن

بشور سشوار بکش شاید درست شد

امام خامنه ای (ره)زنده اند، در قلب من، در قلب همه شیعیان،زین پس در درون هر یک ما عشق و قلب پدرم میتپد..دیگر ما، خودمان نیستم.. نماینده ایم در راه ایشان..قوی تر از قبل.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باد سشوار گرم بگیر بهش برس بکش صاف شه تا سه روز نباید ببندیش یا بدی پشت گوش

پشت گوش ندادم فقط شال رو سرم بود و مهمون خونه بود با دست دادم داخل شال فک‌میکنم بخاطر همون 

اگه نگفته ۳ روز آب نزنبشور سشوار بکش شاید درست شد

دیروز انجام دادم بهم گفت امروز بشور سشوار و ماسک مو ایناتو رعایت کن تا بیست روز دیگه اگه حالت گرفت یا هرچی دوباره بیا برات بدون هزینه انجام میدیم 

اینو که گفت دلم لرزید اصن 

سلام عزیزم خوبی منم دوماهه کراتین کردم ... تموم دستوراتشو عمل میکنم ...... ولی نمیدونم چرا مث قبل لخت لخت نی . و اینم بگم خیلی زود چرب میشه موهام

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️