2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه میشه؟آی وی اف،در صورتی امکان پذیره که شما به روش طبیعی باردار نشین.و خب هزینه دیگه ای میگیرن اگر ...

آره میشه خیلی ها دارن اینکارو انجام میدن و ۱۰۰ درصد هم هست 

خیلی خوبه ۱۰۰ در صد همون چیزی‌ ک میخوایی خیلی راحت و بی دردسر حتی چند قلو بخوایی هم میشه

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی؟خواهرم میخواد ای وی اف کنه ی سری سوال داره...میخواد ببینه ارزش داره یا نه هزینه چقدر میشه؟؟مراحلش خیلی سخته?ایا وقتی ۲قولو میخواد هر دو باید ۱ جنسیت باشن؟نمیشه یکی پسر یکی دختر باشخ؟؟

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی؟خواهرم میخواد ای وی اف کنه ی سری سوال داره...میخواد ببینه ارزش داره یا ...

سلامگلم البته میتونم راهنماییت کنم

ببین من میخواستم برم که پشیمون شدم چون درد زیادی رو باید متحمل میشدم . اول که باید بره مرکز ناباروری و دکتر انتخاب کنه بعد دکترش بعد از سوی داخلی که داخل مطب انجام میده براش یه سری آزمایشات مینویسه و عکس رنگی از رحم و آزمایش اسپرم برای شوهرش و اینا رو باید بگیره و ماه بعد روز دوم پریود بره پیش دکترش توی مرکز ناباروری هزینه های زیادی داره اگه ناباروری باشن بیمه مقداری از هزینه ها رو متحمل میشه اما برای تعیین جنسیت کل هزینه ها بعهده ی خودشون هست بعد از این مراحل روز دوم پریود دکتر براش نوبت تخمک کشی میزنه با توجه به شرایطش و ذخیره ی تخمدان خواهرتون من درد زیادی برای عکس رنگی از رحم کشیدم و تصمیم گرفتم برای یه تعیین جنسیت ساده که بچم پسر باشه نرم خودم بندازم زیر دست دکترا و الانم این ماه طبیعی بارداری شدم و تقریبا احتمال میدم باتوجه به اپلیکیشن پریودیم الان ۶ هفته باردارم گفتم هرچی جنسیتش شد شد . میگن تخمک کشی که میخوایی بکنی خیلی آمپول هورمونی و دارو توی این دوران باید مصرف کنی که از عوارضش هست و وقتی بچه در آزمایشگاه تشکیل شد یه سلول ازش برمیدارن ببینن جنسیتش چیه بعد انفال میدن داخل رحمش این پروسه چند ماه طول میکشه من که پشیمون شدم و الانم نمیدونم جنسیت بچه ای که باردارم چیه هرچی فکر کردم دیدم اصلا برام مهم نیست کهپسر یا دختر بشه و یه دختر ۲ ساله هم دارم اگه سوال دیگه ای داری درخدمت

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنی؟خواهرم میخواد ای وی اف کنه ی سری سوال داره...میخواد ببینه ارزش داره یا ...

یه نکته ی مهم اینه که دو قولو ینی هزینه دوبرابر من شنیدم و بعضی وقتا یه بچه انتقال میدن خودش تقسیم میشه و تو اکثر موردا که ای وی اف میکنن دوقلو میشه و این هم درنظر داشته باش که عوارض زیادی داره من شنیدم خود بچه هم امکان داره برای برداشتن یه دونه سلول عوارضی داشته باشه . اگه خواهرت سالمه باید خوب فکر کنه درصورتی آی وی اف خوبه که به صورت طبیعی باردار نشن

یه نکته ی مهم اینه که دو قولو ینی هزینه دوبرابر من شنیدم و بعضی وقتا یه بچه انتقال میدن خودش تقسیم م ...

میدونه جنسیت رو انتخاب کنه ای وی اف روش تعیین جنسیتش ۱۰۰ در صد هست