2777
2789
عنوان

رفتن سرکار

451 بازدید | 11 پست

سلام بچها.من خانه دارم ولی الان شوهرم برام یه شغل پیدا کرده ولی خب دوماه دیگه میخوام برم تو سیکل ای وی اف.قبلا هم انتقالای منفی داشتم و از اخرین انتقال یکسالو نیم میگذره.از طرفی میدونم با سختیای ای وی اف نمیشه کار رفت و از طرفی دلم میخواد سرکار برم.میترسم کار رو قبول کنم و حالا حالا سراغ دردمانم نرم و یا اگرم رفتم سراغ درمان نتونم هم برم سرکار هم تو مطب دکترا باشم چون ای وی اف خیلی سختی داره.و هم اینکه تو سیکل ای وی اف نباید استرس داشته باشی مثلا شروع کنم و همش استرس کار و مرخصی رو داشته باشم نمیشه.به نظرتون چیکار کنم؟

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم رفتم سرکار ک استرس بچه دارشدنو نداشته باشم ولی وقتی تو عمق کار میری دیگه دکتریو میزاری کنار چون مجبوری یکیو‌انتخاب کنی گاهی ساعتاش باهم جور در نمیاد مرخصی گرفتن خودش دردسر بزرگیه بازم ببینید کدوم مهمتر براتون اونو انجام بدید دوتا هم زمان باهم سخته

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

کلا شما انگار استرست بالاست که از الان به این فکری و میترسی کارت مشکل داشته باشه واسه ای وی افت

شاید دلیل باردار نشدنت هم همین استرس لعنتی باشه

درسته ای وی اف درگیری داره ولی نه اینجور که نگرانی عزیزم

من بودم سر کار رو میرفتم اگه میدیدم داره ازارم میده دیگه نمیرفتم نهایتا

کلا شما انگار استرست بالاست که از الان به این فکری و میترسی کارت مشکل داشته باشه واسه ای وی افت شای ...

من سی سالمه یک سال نیمه درمان نکردم میترسم از اینکه برم کار پشتم باد بخوره و حالا حالا نرم دکتر الویتم مسلما الان بچس

به نظر من کار استرسو از بین میبره هر چقدر سرت گرم باشه بهتره  حتی ممکنه بدون ای وی اف باردارشی

اونکه اره ولی الان بالا سی افتادم و اینکه چهارساله منتظرم یک سال نبم درمان نکردم .میترسم سنم بالا بره و مشکلات دیگه پیدا شه

کلا شما انگار استرست بالاست که از الان به این فکری و میترسی کارت مشکل داشته باشه واسه ای وی افت شای ...

عزیزم من یک بار میکرو کردم و چهارتا انتقال دادم میدونم خیلی سختی داره ای وی اف .و حتی مثل سرکار رفتن شایدم بیشتر ازت انرژی میگیره

کار به نظرم  فعالیت اجتماعی و استقلال مالی برا زن خیلی روحیه بخشه

خیلی وقته دوست دادم کار پیدا شه نشد ولی الان که نمیتونم پیدا شده

خیلی وقته دوست دادم کار پیدا شه نشد ولی الان که نمیتونم پیدا شده

پس احتمالا حکمتی توش هست عزیزم که الان واست کار خوبی پیدا شده

من بودم اصلا این موقعیتو از دستش نمیدادم

ولی حواسمم بود که بچه دار شدن رو یادم نره