2821
2789
شوهرم قند داره انسولین میزنه خیلی هم لاغر شده صبح که از خواب بلند میشه همش میگه بی حالم خیلی ساق پاش ...

منم لاغر شدم.ولی بعداز یه مدت بازم چاق میشن

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماس.خسته شدم

بامیه رو خشک کن طی روز بخور

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

خب اول اینکه ناشتا ۵٠٠ یا طول روز؟بعد اینکه چند مدته دکتر میری؟ طول میکشه تنظیم کنه دارو ها تو، سوم ...

نوع دو هستم.دوساله مبتلا شدم نوسان داره قندم گاهی اوقات میاد پایین تا سی تا اورژانسی میشم.گاهی تا 630بالا میره.داغون شدم

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

چای سبز بخور وپودر شنبلیله. عالیه برا دیابت

جدی؟چشم از فردا میخورم دعاتون میکنم

بامیه رو خشک کن طی روز بخور

میخرم خشک میکنم حتما.میشه دعام کنید

چای سبز بخور وپودر شنبلیله. عالیه برا دیابت

قاطی کنم با چای سبز؟

منم لاغر شدم.ولی بعداز یه مدت بازم چاق میشن

نه خیلی ضعیف شده همش دارو میخوره وانسولین  میزنه ولی خوب  به نظرم انسولین خیلی خوبه چون با هیچی قندش نمیاد پایین البته توی خانوادشون همه خواهر وبرادراش دیابت دارن

نه خیلی ضعیف شده همش دارو میخوره وانسولین میزنه ولی خوب به نظرم انسولین خیلی خوبه چون با هیچی قندش ...

دکتر گف فرص رو قطع میکنم تا چاق بشی.انسولین چاق میکنه.به دکتر بگو حتما

میخرم خشک میکنم حتما.میشه دعام کنید

چشم عزیزم💕

الان بخواب دیر خوابیدن  اصلا خوب نیس 

منم اشتباه کردم تاالان بیدار موندم

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

قربونت عزیزم انشالله نتیجه بگیری به حق بی بی فاطمه

الهی آمین ممنونم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش