2777
2789

حست راجب من

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونروز ک همو دیدیدم چه حسی داشت ؟ از چه چیزام خوشش اومد؟ از نظرش اژ نزدیک چطور دختریم ؟کی بازهمو میب ...

پسندش هستی فقط در اینده احساسی نشو دختر خوب گاهی ماندن بهتر از رفتنه حتی اگر منطقی نباشه

یک گره داری فکر میکنی دنیا به اخر رسیده خیلی ناامیدی ولی راز پ نیاز زیاد با خدا کردی زندگیت دست خودت ...

کاملانه ولی تقریبا

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

عزیرم حست به مشخصات ازدواجم چیه؟من ۳۵ سالمه ۳ ساله جدا شدم خواستگار جدیدم باب دلم نیست،تا حالا ازدوا ...

زندگی خوبی میشه فقط ممکنه خودت ته دلت یک جوری باشه چون باب دلت نیست ولی در کل اگر از درون بپذیری این فرد رو اوکیه

عزمزم کمیل که بعد ازدواج حس کرد سحر اون آدمینبود که فکر میکرد،،رابطشون گاهی سرد بود ،،اخرشجدا میشن؟؟

به مرز جدایی میرن ولی پاره نمیشن چون اقا نمیخواد خانم شاید زیاد دلش بخواد ولی شوهرش نمیخواد 

تحصیل میکنی؟اگر نمیکنی در اینده خواهی کرد نگران نباش زندگیت مثبته موفق میشی روانشناسی ؟

عزیزم تو چارت تولد که توی بعضی سایتا رایگان میشه حساب کرد ، اگر سیاره ی کایرن باشه بنظرم یعنی اون شخص قدرت های ماوراییش بالاست و به قولی پُل هست ،