2777
2789
عنوان

درد معده کودک

55 بازدید | 13 پست

دخترم ۵ونیم سالشه

دو هفته س قفسه سینه ش درد داره

روزای اول شدید بود

الان بهتره

ولی همچنان یذره سمت راست قفسه سینه ش درد میگیره زود خوب میشه

چندتا دکتر بردیم همه گفتن رفلاکس

آخه مگه رفلاکس اینجوریه؟

ازونیوم فاموتیدین ریکولیک میخوره

خیلی نگرانم دکتر سونو و آزمایش نمیفرسته میگه لازم نیست رفلاکسه 

استرس دارم خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید بگید رفلاکسه؟

چیکار کنم خوبشه کامل

اره رفلكس اينجوريه اسيد معده ميزنه بالابراش اويشن و بابونه دم كن بخورهغذاهايي كه اسيدي هست نخوره

خیلی غذایی رعایت میکنم 

امروز باباش حبه سیر ریخت تو غذا ازون میتونه باشه یکم درد داشت ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پروتئین گاوی نخوره ، نوشابه اینا نخوره سردیحات نخوره تا معده اش آروم بشه ومیتونی ببری دکتر گوارش تست ...

حساسیت رعایت نشه رفلاکس ایجاد میشه؟

آره حتما میبرمش مرسی🌻

حساسیت رعایت نشه رفلاکس ایجاد میشه؟آره حتما میبرمش مرسی🌻

رفلاکس همون حساسیته پسر منم از نوزادی تا الان سه سالشه فقط به پروتئین گاوی حساسیت داره روداش بهم میریزه کوچولو خون ریزی کرد .بچه خواهرم داره برای اون توی ریه اش میریزه سرفه های وحشتناک میکنه برای هرکس متفاوته ببری تست حساسیت بده خیلی خوبه

رفلاکس همون حساسیته پسر منم از نوزادی تا الان سه سالشه فقط به پروتئین گاوی حساسیت داره روداش بهم میر ...

حتما عزیزم 

انشاالله تنتون همیشه سلامت باشه 🌻

ببرش پیش دکتر سیاری تو ظفر هست همون بار اول درست تشخیص میده مشکلشو جای شک نمیمونه

سلام عزیزم 

من دخترم رو بردم پیش دکتر سیاری معاینه کردن گفتن بچه هیچیش نیست و همش از استرسه

خیلی دکتر خوبی بودن

بنظرتون حالا چیکار کنم 

سلام عزیزم من دخترم رو بردم پیش دکتر سیاری معاینه کردن گفتن بچه هیچیش نیست و همش از استرسهخیلی دکتر ...

خداروشکرپس مطمئن باش که مشکلی نداره من داناتر ازین دکتر ندیدم به عمرم احتمالا ازین دردای گذراست و از همون استرس و هیجان

خداروشکرپس مطمئن باش که مشکلی نداره من داناتر ازین دکتر ندیدم به عمرم احتمالا ازین دردای گذراست و از ...

خیلی دکتر عالی بود ممنونم که معرفی کردی 🌺

الانم گاهی میگه منم فکر میکنم از استرس باشه

دکتر میگفت ببرمش روانشناس ببینیم اضطرابش از چیه و درمان کنیم

ولی میترسم داروی آرامبخش بدن

خیلی دکتر عالی بود ممنونم که معرفی کردی 🌺الانم گاهی میگه منم فکر میکنم از استرس باشهدکتر میگفت ببرم ...

بعید میدونم به بچه کوچیک دارو آرامبخش بدن احتمالا با صحبت خ‌ب بسه نگران نباش خ‌اهش میکنم