2777
2789

اقای جوانمرد باتوجه به اوضاع فعلی چنانچه کسی بخواد سرمایه گذاری کنه بهترین گزینه از نظر شما کدومه؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آقای جوانمرد مگه چیکاره اس😕😕

ایشون اطلاعات زیادی دارن

همینکه تجربه و اطلاعات دارن کافیه

ما به شغلشون کاری نداریم

ایشالا موفق باشن

جوانمرد بیچاره دیگه میترسه پست بزاره

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

سلام جناب جوانمرد نظرتون راجع به پیش خرید سکه چیه؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
سلام برو سمت مسکن سرمایه های زیادی در حال حرکت به سمت مسکنه و در آینده تقاضای مسکن میره بالا ...

سلام

ممنون که امدید

واقعیتش من همیشه انتخاب اول و اخرم مسکن هست

تعریف از خود نباشه در این کار تبحر خاصی دارم

ولی در حال حاضر رکود دست و پا گیره

مطمئن باش سر خودمو دوا نمودم.اینقد تجربه و تخصص دارم که بشینم پشت کامپیوترم پول در بیارم

ببخشید شاید بقیه واسه وقت گذرانی و تفریح بیان 

ولی من واقعا جدی دارم میپرسم

ممنون از توجهتون

خوبه اگه مدت زمانش زیادتر باشه سکه ارزونتره

خیلی ممنون در زمینه بورس چی کدوم سهام سود بیشتر و ریسک کمتری داره؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز