2821
2789
عنوان

خیانت💔

212 بازدید | 20 پست

من دوسال پیش همسرم بهم خیانت کرد

خیلی انفاقا افتاد خیلی اصرار کرد و حتی ی سال خودشو کشت برای جبران

ولی من دیگه نه اعتماد دارم نه هیچی حنی قسم میخوره فکر میکنم دروغ میگه

شماهم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی دوست بودیم توی ماشین گوشیشو گرفتم دیدم قسمت سرچ تلگرامش یه دخترس ایدیشو‌برداشتم و‌دیدم بلهوچند ...

یعنی اینا رو دیدی ، بعد ازدواج کردی باهاش؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
وقتی دوست بودیم توی ماشین گوشیشو گرفتم دیدم قسمت سرچ تلگرامش یه دخترس ایدیشو‌برداشتم و‌دیدم بلهوچند ...

توی دوستی خیانت کرده؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

توی دوستی خیانت کرده؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
یعنی اینا رو دیدی ، بعد ازدواج کردی باهاش؟؟

خانواده ها درجریان بودم

و‌سعی کرد جبران کنه و کرد ولی دیگ اعتمادم برنگشت

اینکه عاشقشمم نمیشه نادیده گرفت

عاشقو‌گاو

خانواده ها درجریان بودمو‌سعی کرد جبران کنه و کرد ولی دیگ اعتمادم برنگشتاینکه عاشقشمم نمیشه نادیده گر ...

بعد از ازدواج چیزی ازش دیدی ؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

خیانت قابل بخشش نیست.کسی که یه بار خیانت کنه و مزه شو بچشه بازم تکرار میکنه شک نکن. تجربه سنگین و سختی دارم 

برای من که به جدایی کشید و هنوز درگیرم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792