2777
2789
عنوان

نذری فاطمیه بیاین

227 بازدید | 32 پست

سلامم بچه ها امروز که اینو می‌نویسم حالم اصلا خوب نیست همه چی سوت و کوره برای شهادت حضرت زهرا سفره صلوات دختر خالم داره من میخوام نون و پنیر سبزی درست کنم با پول پس انداز خودم (دانشجو ام) گفتم به شماهم بگم دلم خیلی گرفته راستش هرکسی دلش میخواد تو این نذر شریک باشه پولی لازم نیست فقط این پست رو لایک کنه و برای من  و این که حالم خوب بشه 1 صلوات به حضرت زهرا بفرسته من وقتی نون هارو آماده کنم برایتون دعا میکنم حتما سر سفره هم همینطور 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشالله مشکلت حل بشه گلم و به مراد دلت برسی 

من فردا می‌خوام بی بی چک بزنم دعا کن حامله باشم و نی نی پسر باشه دوتا دختر ناز دارم دوست دارم پسر دار هم بشم 

اسمم مهسا 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

منم خیلی دوست داشتم نذری بدم ولی بدجوری دستمون تنگه🥹مادر خودت کمکم کن شرمنده نشم

من دوتا از مون هارو به نیت تو میدم گلم برا من دعا کن فقط ممنونم گلم قلبم آشفته اس

انشالله مشکلت حل بشه گلم و به مراد دلت برسی من فردا می‌خوام بی بی چک بزنم دعا کن حامله باشم و نی نی ...

چشم عزیزم انشالله یه پسر خدا بهت بده حتما برات دعا میکنم وقتی نون هارو آماده کنم 

برات صلوات فرستاذم عزیزم ان شاءالله حاجت روا بخیر بشیتو رو خدا برا بابام خیلییی دعا کن مریضه😭😭

ممنونم ازت چشم حتما عزیزم اسم شما و پدرتون رو میبرم سر سفره ❤️❤️