2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ریزش داشتم خودش دوباره رشد کردعجیب

شاید ویتامینی از بدنتون کم بود 

من آزمایش هم دادم هیچ ویتامینی هم ندارم همه چی نرماله فقط خیلیییی کن اهن بدنم کنه خیلیی کم

شاید ویتامینی از بدنتون کم بود من آزمایش هم دادم هیچ ویتامینی هم ندارم همه چی نرماله فقط خیلیییی کن ...

ویتامین رو نمیدونم ولی برای راکوتان ریزش گرفتم

پس آهنت رو درمان کن فعلا اگه خوب نشد برو پیش دکتر

شاید ویتامینی از بدنتون کم بود من آزمایش هم دادم هیچ ویتامینی هم ندارم همه چی نرماله فقط خیلیییی کن ...

منم شدیدریزش دارم تادوسال دیگه فورنکنم مویی باقی بمونه منم دکترگفت ویتامینم کمه 🥺

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

من صبغ استفاده کردم تا حدودی از ریزش کم میکنه 

چند هفته پیش موهامو کوتاه کردم آرایشگرم میگفت من یکی دوسال پیش یه محصولی بوده شبکه آیفیلم تبلیغ میکرده میگفت معجزه بوده حیف اسمشو الان یادم نمیاد یه ف توش داشت 

قیمتش هم در حد ۳ ۴ تومن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز