2777
2789
عنوان

فکر خودکشیم

183 بازدید | 18 پست

فقط دلم برا مامانم تنگ میشه اون نابود میشه اما منم الانم نابود شدم نمیتونم زندگی کنم😔

دنبال یه راه بی برگشت و بدون دردم

نپرسید مشکلت چیه حال توضیح دادن ندارم

حل شدنی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چرا انقد. تاپیک خودکشی میبینم راهش نیست خودکشی فقط اوضاع رو بدتر می‌کنه عزیزم بجای فکر خودک ...

به زووور دارم ادامه میدم نمیتونم از پسش برنمیام

عزیزم مادرت ب کنار ب خودت رحم کن..توکه طاقت دردهای این دنیای فانی و گذرا رو نداری..چطوری میتونی عذاب ابدی و سخت جهنم رو تحمل کنی..خودکشی ته ته بدبختیه ک‌نه راه نجات داری ن بازگشت ن بخشیده شدن و نه مرگ

یه ادم الکی از جونش سیر نمیشه از رویا هاش دست نمیکشه میفهمم 

میدونی من همیشه میگم چقدر خوبه که مطمعنم یه روز مرگ به همه چیم پایان میده دیگه چیزی حس نمیکنم 🙂

مرگو دارم چ بخام چ نخام 

ولی باید بمونی به خاطر مادرت به خاطر دلت که هنوز شاید زندس 

نمبخام نصیحتت کنم ولی نمیدونم چه چیزیه خدا رنجو به همه نمیده نمیدونم بعد رنج ها چیزای ب ادما داده ک اونا انگار برگزیدن 🥲صبر کن به خاطر مادرت خودت و خدا

خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست🙂

عزیزم می‌دونم سخته ولی برو پیش مشاوره قول میدم همچی تعغییر می‌کنه نماز بخون جدی میگم همیشه به این فک ...

ابجی دارم ذره ذره آب میشم هیچکی نمیدونه و درک نمیکنه چی به سرم داره میاد 😔

یه ادم الکی از جونش سیر نمیشه از رویا هاش دست نمیکشه میفهمم میدونی من همیشه میگم چقدر خوبه که مطمعنم ...

من از وقتی به دنیا اومدم تاالان دارم رنج میکشم ولی خدا پارتی بازی میکنه هوای یسریارو داره یسریارو نه 

فقط دارم جون میکنم به زور نفس میکشم دلم میخواد همین الان زندگیم تموم شه ولی از من از خودکشی میترسم که نمیرم و ناقص بشم اون دیگه بدتره