2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

124 بازدید | 12 پست

پسرم خیلی مودب و درسش خوبه یکی از همکلاسیاش خیلی بهش حسادت میکنه اذیتش میکنه پسرم کلاس دوم هست چند بار من و شوهرم رفتیم مدرسه صحبت کردیم ولی بازم این بچه اذیت میکنه .چند روز پیش پسرم واسه مادر شوهرم درد دل کرده اذیتش کرده همکلاسیش. بدون اینکه با من و شوهرم هماهنگی کنه مستقیم رفته زنگ اخر جلو مدرسه همکلاسی پسرم زده و تهدیدش کرده .حالا از مدرسه زنگ زدن ما رو خواستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم ۷۵ سالشه نمیشه چیزی گفت بهش ‌.شوهرمم میخنده میگه سنش بالا هست

دیگه خنده برای چی 

رفته اون بچه بنده خدارو زده دلم میسوزه 

چقدر ترسیده 

من جای مامان باباش بودم یه دهنی از این پیرزن سرویس میکردم جرئت نکنه توی روابط بچه ها دخالت کنه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
مادر شوهرم ۷۵ سالشه نمیشه چیزی گفت بهش ‌.شوهرمم میخنده میگه سنش بالا هست

خوشم اومد 

برید مدرسه بگید در جریان نبودیم ولی خوب اگه واقعا پسرت اذیت بود حالا اشکالی هم نداشت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خیلی اذیتش کرده پسرمم خیلی خوشحاله

خوب حالا اتفاقی که افتاده قطعا پسر ترسیده و حساب برده

حواست باشه نری مدرسه خراب کنی ها

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دیگه خنده برای چی رفته اون بچه بنده خدارو زده دلم میسوزه چقدر ترسیده من جای مامان باباش بودم یه دهنی ...

من خودم ناراحتم ولی اون بچه هم خیلی پسرم اذیت میکرد چند بار تذکر دادن 

فردا باید برم مدرسه مادر بچه هم سلیطه هست

فقط گوش بده و بزار مدیر و معاون به جای شما حرف بزنن