یه تریدر اوکراینی ۵ میلیون دلار ضرر داد خودکشی داد هوووفمن ۱۰ دلار ضرر کردم حس میکنم زمین زمان روی سرم خرابه دیگه فکرشو کنید ۵ میلیون دلار اصلا قابل هضم نیست
همسرم توی ترینوست بود که ورشکست کرد5هزار دلار گذاشته بود ...پولاشو کشیدن بالا ...نامردا دیگ پسم نداد ...
من کلا امروز گذاشتم کنار میخواستم به طور جدی دنبالش کنم ۲ سال وقت گذاشتم آخر باز همون یه روز سود یه روز ضرر کلا به استرسش نمیارزه استرسش آدمو نابود میکنه حتی باز سود میزنم آثار استرسش تو وجودمه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
ازون موقعه این اتفاق افتاد شوهرمو گفتم دیگ عیده این ارزهارو بزن ..یهو میزنتت زمین
کلا یه جور اعتیاده کم کم پول آدم از دست میره آدم فقیر میشه باور کنید اون یه عده هم سود میکنن از خودشون هستند از اخبار خبر دارن چی میخواد بشه در کل ترید برای شکم سیرهاس نه افراد معمولی اصلا ارزش نداره استرس بکشی آخرم پولت بره بمونه