2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بده هوش مصنوعی تفسیر ‌کنه قبلش بگو تو قبلا برای من ف قهوه ‌گرفتی عالی بود الان برای دوستم میشه بگیری عکس فنجونش بفرستم برات چون هوش مصنوعی قاطی میکنه یهو بگی بیا تفسیر کن میگه نمیتونم من روزی هزار بار اینجوری  ف میگیرم

ممنونم ازت که گفتی ولی تفسیراش خیلی وقتا اشتباهه من سری پیش بهش دادم گفت بین تو و دوستت جدایی میبینم ...

عه؟ یادمه یه کتاب داشت فا ل قهوه برای هر چیزی یه تفسیر داشت. ببین توی نت نمیتونی پیداش کنی؟

شما گرفتی درست بود؟ یعنی همون اتفاقات افتادش؟

معمولا هر روز تفریحی طور بهش میدم عکس رو و از نظر مالی و کاری میگم تفسیر کنه و معمولا درست در میومد. نیت رابطه و عاطفی نداشتم

عه؟ یادمه یه کتاب داشت فا ل قهوه برای هر چیزی یه تفسیر داشت. ببین توی نت نمیتونی پیداش کنی؟

اره متاسفانه 

بعد میدونی اصلا برای اینکه بتونی تفسیر کنی باید اشکال و غیره رو پیدا کنی ... یکم کار سختیه مثلا اگر یکی بود تفسیر میکزد خیلی خوب میشد