2789
عنوان

اگه همسرتون

289 بازدید | 27 پست

اگه یه مهمونی از طرف خانواده همسر دعوت باشید اما همسرتون نخواد بره ولی تمام خانواده همسرتون مثل مادر و پدر ... قصد شرکت داشته باشن شما میرید؟

علت نرفتن همسرم حضور یه خانمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

من کلا جایی که همسرم شرکت نکنه نمیرم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه 

بهونه میارم

مریضیم یا خونه نیستیم یا ...

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

نه 

وقتی همسرم نره من چیکاره ام خود شیرینی کنم پاشم برم 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 غروب غم انگیز تهران روز۱۴ تیر ۱۴۰۵ هیچ وقت فراموش نمیکنم😭🖤🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

ن نمیرم. 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

نه من کلا جایی که همسرم شرکت نکنه نمیرم

منم نمیرم اینجا مادر شوهرم میگه ما یه بچه داریم اگه نیایید زشته

همسرمو اصرار نکنم که دوتایی بریم؟میدونم یکم اصرار کنم قبول میکنه ولی قلبا دوست نداره

منم نمیرم اینجا مادر شوهرم میگه ما یه بچه داریم اگه نیایید زشتههمسرمو اصرار نکنم که دوتایی بریم؟میدو ...

نه 

بذار راحت باشه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز