2777
2789
عنوان

تولد همسرم

99 بازدید | 8 پست

نمیخوام لجبازی کنم یا بچه بازی در بیارم اما سالهاست من برای تولدش سنگ تموم گذاشتم

جشن دو نفره های خیلی خوبی گرفتم 

حتی از یک ماه قبل تدارک دیدم کیک و...بهترین دیزاین و...کادو هم نگاه میکنم چی نیاز داره بهترینش رو میخرم فارغ از قیمت

چون خیلی برام مهم بوده این موضوع تولد

اما مثل خیلی از آقایون ایشون عین خیالش نیست هر سال تولد من یه هدیه خیلی معمولی که روش فکر نشده میگیره از سر رفع تکلیف و به مسخره ترین حالت ممکن از سرش رد می‌کنه

من هم امسال علاوه بر اینکه مادرم فوت کرده و حوصله ندارم می‌خوام مثل خودش باشم

یه کادو در حد ۷۰۰ تومن خرید برام .بدون فکر .نیاز هم نداشتم به اون وسیله 

منم یه چیزی که نیاز داره اما در حد همین یه تومنه سفارش دادم براش و کیک و جشن و..هم نمی‌گیرم

دیگه دلم نمی‌خواد اینقدر خودمو بابت تولدش اذیت کنم

آدم بی ذوق آدم رو کم کم نا امید می‌کنه...

منم دیگه هیچ ذوقی براش ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار رو میکنی مثل خودش رفتار کن بهش یه طعنه کوچیک بزن مثلا وسیله ی رو بگیر که اصلا نیازش نمیشه بعد اگه پرسید این الان چه بدرد من میخوره بهش بگو من هم همین حرف رو وقتی تو آشغال و .... باسم میخریدی یا خودم میگفتم تا بفهمه شاید درک کنه

🌴🌴🌴🇮🇷

من یه بار دیدم برام جبران نکرد کنسل کردم دیگهحتما نباید یه اشتباه رو هی تکرار کرد

۵ سال انجام دادم چون خودم خیلی ذوق داشتم و برام مهم بود 

اما امسال دیدم نه ...ارزش نداره

مخصوصا که تو این ۴۶ روز که مادرم فوت کرده بدترین رفتارا ازش سر زده فهمیدم آدم روزای سختی نیست...

پس دیگه روش حسابی باز نمیکنم و قطع میکنم این لطف های الکی رو

آره به نظرم مسخره کردن خودمونه...برای هر کس باید اندازه ای که اون هست باشی

من دوبار واسه مامانم کادو خریدم دیگه ادامه ندادم چون اون تا به حال فقط دوبار واسم کادو خریده، دو ساله بابام چیزی نخریده دیگه واسه اونم نمیخرم 

ψ ❤️

شما چون وقت بیشتری داری میتونی بهتر تصمیم بگیری ،من خودم چون سرکار میرم اینقدر خسته هستم که فقط یه ک ...

منم سر کار میرفتم اما خیلی فکر میکردم رو نحوه تولد گرفتن و...میخواستم تو ذهنش هر سال بمونه اما برای کسی که برات نیست چرا باید اینقدر باشی 

من که پشیمون شدم