2777
2789
عنوان

با نامزدم سر شارژ دعوا کردم 😑

172 بازدید | 9 پست

بهش زنگ زده بودم قطع شد زنگ زد گفت چیشد گفتم شارژم تموم شد گفت اشکال نداره گفتم یکم میزنی گقت باشه

قطع کردیم یساعت گذشت نزد منم خودم گرفتم پیام دادم خیلی ممنون بابت شارژ میگه سرگرم .... شدم یادم رفت ببخشید😐خیلی حرصم درومد اون موقع ک همه پولاشو زده بود حساب من ماهی دو سه بار زنگ میزد به من که به مامانم شارژ بزن اونوقت موقع به من زدن یادش رفته 

گفتم چیزی نبود که من بگم اصلا ، ارزشمو فهمیدم

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خب یادش رفت

همون موقع قطع کردن میتونست بزنه خب 🙄🙄چطور به مامانش یادش نمیره واقعا حرصم گرفت

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

خیلی تند رفتی شاید واقعا یادش رفته بود

موقع قطع کردن میرف میزد

اشکال نداره

شارژ نزدن  ارزش حساب نمیشه ک

💫من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم 💖 من عاشق قدم زدن با تو تو هوای بارونیم A🥲 ♥️باتو دارم یه حس راحت نیازی نیست به استراحت 🥰 یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

وای خیلی زشته اصلا بنظرم آدم به کسی بگه شارژ بزن برام اون خودش باید میزد بدون اینکه تو بگی

دقیقا ازاین اعصابم خورده که خودمم میگم نمیزنه 

چرا باید اینجوری باشه خودشو بزنه به اون راه