2777
2789
عنوان

بین یک تا نه کدوم

54 بازدید | 8 پست

برای اینکه از خانواده راحت بشه

1.انصراف بده بره درجه داری ن.ظام ثبت نام کنه؟چشمشم باید عمل کنه.

2.بره خدمت به نظرتون یا بره شغل ازاد یادبگیره؟

3.بره خدمت پایان خدمت بگیره  بعدش بره کارگری یا نگهبانی؟

4.چشمش عمل کنه ارزش داره برا استخدام؟ارزش داره؟

5.همین مدیریت مالی ازاد بخونه شاید جایی تونست کارپیدا کنه؟

6.کارت معافیت پزشکی بگیره؟

7.شغل ازاد بره یاد بگیره لطفا اسم شغلم بگید؟

۸.لیسانس مدیریت مالی بگیره شاید کاری گیرش بیاد نیومدم  بره اسنپ😭💔

۹.دوباره کنکور بده

راهکاری دیگه دارید بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معافیت هم بگیره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

براچی؟خوب نیست؟

نه  یه زمانی فقط اسمش خوب‌بود باحقوق کمشون میساختم ولی کیف میکردم همسرم پلیسه الان بااین وضعیت بحرانی وروحی مردم همون اسمشم خوب نیست حس میکنی عالم و آدم هنوز سرقضیه حجاب وگرونی از هرچی نظامیه طلبکارن نمیگن ماهم داریم توهمین کشور زندگی میکنیم حقوق یه نظامی از یه کارگر شهرداری کمتره

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

چند سالشه ؟ به کار فنی علاقه ذاره یا نه؟ اگه داره بگو از برق چیزی سر در میاره حتی در حد کم یا نه؟ اگه اره بگو زبان درحد روخوانی بلده یا نه؟ اگه جواب تمام این سوالا مثبته بگو بره دوره دیاگ و برق ماشین های سنگین اگه جوابش منفیه و باز به شغل فنی علاقمنده بگو بره دوره پکیج ببینه

هردوکار بسیار سبک هست و درامد عالی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو