سلام، خانمها من یه جاری دارم از روز اول با من سر رقابت و حسادت داشته من زیاد اهمیتی نمیدادم و چون دور بودم برخود زیادی باهاش نداشتم، چند روز پیش به من پیام داده و خیلی بی احترامی و چرت و پرت و گفته که خانواده شوهرت ازت بدشون میاد تو اونارو از خونت بیرون کردی مادر شوهرت همش غصه پسرشو میخوره ،مادرشوهرم گفت من نگفتم شوهرم بیخیال شو ولی من میخوام روبهرو کنم
سلام عزیزم چیکار کردی با جاری؟ منم یه جاری حسود دارم این عنده خانوم مادرش زن دوم پدرشوهرمه یعنی فکر کن برادر شوهرم رفته دختر هووی مادرشوهرمو گرفته، نشسته بودم داشتم از عروسی برای یکی تعریف میکردم از حرفام برداشت کرده بود که من لباس عروسیم رو دادم برام دوختن در حالی ندوخته بودم و اجاره کرده بودم اما به دروغ به همه گفته من لباس عروسم دادم برام دوختن
خوب دوخته باشی یا کرایه کرده باشی به اون عن چه ربطی داره ، انقد دغدغه نداره تو زندگیش افتاده دنبال ت ...
خب مشکلش اینه فکر میکنه پدر شوهرم یعنی شوهر مادرش که پدر شوهر خودش هم میشه خرج عروسی مارو داده در حالی که شب عروسی هر چی کادو و پول جمع شد پدر شوهرم برداشت برای پول تالار و هزینه لباس عروس هم شوهر خودم داد