2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب رژیم گرسنگی داره دیگه گل. ولی بعضی وقتا هم ار رفلاکس معده است یعنی حس میکنی گرسنه ای ولی اون رفلا ...

نه گرسنگی نداره من دمنوش لاغری که همین نی نی سایت هم تبلیغش هستو توی پیج یه بلاگر مطمئن دیدم و سفارش دادم الان چند روزه بعد نوشیدن یه فنجون از این دمنوش گیاهی که سیب سلامت و همه مجوزا رو داره ، واقعا دیگه گشنم نمیشه مثل معجزه اس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

من رژیمم این چند روزه پی ام اس هم هستم امروز دیگه یه حالی شدم یه ان رد دادم

میفهمم ، من خودمم حال روحیم زیاد خوب نیست غذا خوردن تنها تفریحم بود که به خاطر شرایط و ظاهرم مجبورم وزن کم کنم

گفت بهترین نون سنگکه ، همونو میخورم اما خب فکر میکنم خیلی کم نوشته ، صبحا دو کف دست بدون انگشت و شبا ...

عسل و زنجفیل هم خوبه 

تحرکت رو زیاد کن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

میفهمم ، من خودمم حال روحیم زیاد خوب نیست غذا خوردن تنها تفریحم بود که به خاطر شرایط و ظاهرم مجبورم ...

قد و وزنت چقده

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

میفهمم ، من خودمم حال روحیم زیاد خوب نیست غذا خوردن تنها تفریحم بود که به خاطر شرایط و ظاهرم مجبورم ...

حالا اضافه وزنم کم بود 

الان یه بیماری ای ممکنه داشته باشم که دکترا میبندنم به کورتون و داروهای چاق کننده خدا بخیر کنه 

خب رژیم گرسنگی داره دیگه گل. ولی بعضی وقتا هم ار رفلاکس معده است یعنی حس میکنی گرسنه ای ولی اون رفلا ...

نمیدونم آخه از دوستم پرسیدم گفت رژیم یعنی درست غذا بخوری نه اینکه گرسنگی بکشی تا لاغر بشی ، کارشناس تغذیه ست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز