بچها من تموم دندونام یا روکشن یا عصب کشی که باید روکش بشن الان چندتا دندونام بخاطر اینکه پوللش تا اومده جور شه که رو کش کنم کنده شده و کشیدم و فقط یه اسیاب دارم البته ظاهر جلو دتدونام خوبه و دارم ولی اخریا رو ندارم نمیتونم حتی ادامس بخورم البته تازه کنده شده. پول ایمپلنت ندارم تو نت خوندم دندونی دو نیم از کجا بیارم ایمپلنت کنم.سی سالمه برم دندون تیکه ای بزارم دوست ندارم چیکار کنم اخه تو این جوونی دوندون بزارم.بخدا مسواک میزنم ولی از بچگی تو دندون پزشکی بودم .جنس دندونام از اول بد بود کسی نیست مثل من باشه راهکار بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون روکش نکردی افتادن?خیلی از دتدونای منم عصب کشی شده ولی دندون پطشکم فقط دوتا رو روکش کرد گفت بقیه اش نیاز نیست حدی اگه اینجوره برم یه فکری به حالشون کنم🙁😣
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷