2777
2789
عنوان

دندون ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 13342 بازدید | 48 پست

من کلی پر کردم

ایمپلنت هم زیاد خوب نیس تازگیا شنیدم سرطان استخوان میاره قبل گذاشتن پرس وجو کنید

متحرک خیلی هم خوبه اگه عادت کنی لازم نیست ک هرشب درمیاری بذاری 

دندون خیلی بده آدمو عذاب میده واقعا😢از جنس دندونای من مزخرف تر نیست و نخواهدبود

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خانوما

من۲۰سالمه

۱۵تا دندون پر کرده دارم

خییییلی ناراحتم

یعنی واسه۳۰سالگی دندون تو دهنم نمیمونه

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

چون روکش نکردی افتادن?خیلی از دتدونای منم عصب کشی شده ولی دندون پطشکم فقط دوتا رو روکش کرد گفت بقیه اش نیاز نیست حدی اگه اینجوره برم یه فکری به حالشون کنم🙁😣

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
وای خیلی  دوست ندارم مثل پیرزنا  شبا در بیارم

اول سلامتی .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مطمینی انجام میدن ؟اخه اینجور کارا که هزینه بالایی داره رو انجام نمیدن اینطوری

آره مطمئنم چند روز پیش دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران بودم خودم رفتم پرسیدم گفت ایمپلنت وحتی خدمات زیبایی و اصلاح لبخند هم انجام میدهیم

درد داره ایمپلنت؟

نه اصلا

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اخه جراحیه و تو لثه رو سوراخ میکنن

نه درد نداره گلم 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من فک بالام خالی خیلی پشیمانم کشیدم ک مصنوعی بذارم ولی مصنوعی هم خ بده چکنم پول ایمپلنت ندارم خ دلم ...

توسی سالگی بی دندون شدم

خدااآدلتنگم منوبه آرزوهام برسون خداجووووونم