2777
2789
عنوان

اکنه

91 بازدید | 11 پست

سلام خانوما 

تروخدا هر کی کمکی از دستش بر میاد  بگه ب من 

من حدود ۱ ساله وسط سینم صورتم  اکنه شدید میزنه وسط سینم انقد خارش  اکنه داره  عیج جا نمیتونم برم. هزار بار رفتم دکتر انواع دکتر رو رفتم خوب نشدم رژیم  نمیدونم ورزش. سبک زندگی همه کار کردم ولی بعد مدتی   ک دارو ها  رو قطع میکنم بر میگرده درمان خانگی نداره. تروخدا. هرکی همچین مشکلی داشته درمان شده به منم کمک کنه بخدا دعا گوشم خیلی اذیت ام

منم اینجوریم🫠چهره قشنگی دارم ولی پوستم زشتم کرده

من هیچ جا نمیرم انقد حالم بده جوشی نیست ک بگم عیب نداره دروه بلوغم رد شده.   اکنه درد ناکه بخدا افسردگی گرفتم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ جا نمیرم انقد حالم بده جوشی نیست ک بگم عیب نداره دروه بلوغم رد شده. اکنه درد ناکه بخدا افسر ...

من همزمان با اون جوشایه گندم ابله مرغونم گرفته بودم از خاب پا میشدم مامانم ازم میترسید نمیدونی چقد سختی کشیدم ولی هنوزم موندنو حتی لکشونم نمیره

۲۲

من خونده بودم غذا های پر چرب یا زرده تخم مرغ اینا باعث آکنه بیشتر میشن من یکی از فامیلام خیلی جوش داشت تا ۲۳ یا ۲۴ سالگی اینا همش جوش میزد الان ۲۶ سالهه دیگه هیچی جوش نداره صورتتو بیرون میری کرم بزن نشون نمیده

من خونده بودم غذا های پر چرب یا زرده تخم مرغ اینا باعث آکنه بیشتر میشن من یکی از فامیلام خیلی جوش دا ...

اصلا قابل پنهان شدن نیستن اکنه آن جوشی نیستن   صورتم ورم داره انقد بزرگ آن  کلا غذا پر چرب این چیزا نمیخورم  باشگاه هم میرم ولی انگار ن انگار  اکنه آن ورم داره صورتم