2777
2789
عنوان

پیتزا😎

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست

از نون فروشی ها نون پیتزا میخرم (اون سوپر مارکتی ها اون کیفیت رو ندارن )

قارچ و سوسیس رو تفت میدم 

فلفل دلمه هم نگینی خورد میکنم

اول سس قرمز میریزم روی نون بعدش یکم پنیر پیتزا روش همه مواد رو میریزم یکم پودر آویشن و در آخر دوباره پنیر پیتزا و میزارم تو فر واقعا محشر میشه

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم بگو چطوری به این قشنگی درستش کردی؟

خمیر از نونوایی گرفتم 

روش رب گوجه زدم یکم، بعدش پنیر پیتزا زدم، سوسیس و سینه مرغ رنده کردم، قارچ و فلفل دلمه ای تفت ندادم همینجوری ریختم بعدشم پنیر باز ریختم 

همیشه موادو تفت میدادم مزش جالب نمیشد الان چندوقته تفت نمیدم عالی میشه 

از نون فروشی ها نون پیتزا میخرم (اون سوپر مارکتی ها اون کیفیت رو ندارن )قارچ و سوسیس رو تفت میدم فلف ...

آره منم قارچ تفت میدم آب نندازه نونم خمیر میشه مواد قشنگ نمیپزه تو مایکروفر اگر تفت ندم

خداااااااا 💔

آره منم قارچ تفت میدم آب نندازه نونم خمیر میشه مواد قشنگ نمیپزه تو مایکروفر اگر تفت ندم

منم با قارچ خام درست کردم هم نون هم پنیر یجوری شدن

هر آنچه مقدر است، خواهد آمد؛ آرام بمان که اضطراب، هیچ سرنوشتی را دگرگون نمی کند...🤍✨️عضو رسمی انجمن H_T_A

دمای فر ت باید خیلی بالا باشه، موادت رو تفت نده. سوسیس و قارچ رو روی مواد بریز،کالباس و ذرت و..زیر باشه.موادت زیاد نباشه،سس روی نون زیاد نباشه که نون وا بره. فر ت باکیفیت باشه،همه ی اینا شرطه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چند دقیقه میزاری تو مایکرو فر؟

ببین اون نون های آماده تغریبا پخته من بالا و پایین رو باهم روشن میکنم هر وقت پنیر طلایی شد نونش هم کاملا پخته