2777
2789

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (خانما تورو خدا بیاید،) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی میشم، برات آیت الکرسی و حمد میخونم به نیت حاجت رواییت، تورو خدا زدی لایک کن بخونم برات 😞😭

لطفا به نیت حاجتم برام دعا کنید یا صلوات بفرستید، حمدی چیزی هرچی به دلتونه:) 💔ممنونم ازتون دعا کردید بگید جبران کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بندبند جوووووووووووووون منی

بالا بری پایین بیای تو مال منی😂😂

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (خانما تورو خدا بیاید،) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسر ...

همچین تاپیکی نیس تو کاربریت

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

همچین تاپیکی نیس تو کاربریت

ببخشید اشتباه نوشتم تاپیک میخوام بلاگر شم عزیزم 

لطفا به نیت حاجتم برام دعا کنید یا صلوات بفرستید، حمدی چیزی هرچی به دلتونه:) 💔ممنونم ازتون دعا کردید بگید جبران کنم

ببخشید اشتباه نوشتم تاپیک میخوام بلاگر شم عزیزم

زدم گلم💕💕💖