2777
2789

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (خانما تورو خدا بیاید،) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی میشم، برات آیت الکرسی و حمد میخونم به نیت حاجت رواییت، تورو خدا زدی لایک کن بخونم برات 😞😭

لطفا به نیت حاجتم برام دعا کنید یا صلوات بفرستید، حمدی چیزی هرچی به دلتونه:) 💔ممنونم ازتون دعا کردید بگید جبران کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بندبند جوووووووووووووون منی

بالا بری پایین بیای تو مال منی😂😂

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (خانما تورو خدا بیاید،) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسر ...

همچین تاپیکی نیس تو کاربریت

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

همچین تاپیکی نیس تو کاربریت

ببخشید اشتباه نوشتم تاپیک میخوام بلاگر شم عزیزم 

لطفا به نیت حاجتم برام دعا کنید یا صلوات بفرستید، حمدی چیزی هرچی به دلتونه:) 💔ممنونم ازتون دعا کردید بگید جبران کنم

ببخشید اشتباه نوشتم تاپیک میخوام بلاگر شم عزیزم

زدم گلم💕💕💖