2777
2789
عنوان

بیبی هیر

52 بازدید | 4 پست

من بیبی هیرا جلو پیشونیمو زدم بعد الان خیلی زبر شده وقتی درمیاد هی میزنمش تیز تییز میشه بعد مدلش خامه ایه یعنی اگه بزارم بلند شه نمیتونم فرق وسط باز کنم من فقط فرق وسط خیلی میاد بهم از طرفیم باید چند ماه چتری پرده ای بزنم تا اون رشد کنه دیوونه شدم از صبح چیکار کنم بنظرتون

منم نثل خودت ولی من دیگه چتری دارم اونا هم در حال رشدن ،   با ژل استایلشون میکنم بخوام موهامو بالا ببندم

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

منم نثل خودت ولی من دیگه چتری دارم اونا هم در حال رشدن ، با ژل استایلشون میکنم بخوام موهامو بالا ب ...

ژلت چجوریه چه مارکیه؟ چقدر طول کشید بلند شد من از ته زدم فعلا به یه حدی برسه که با ژل بشه جمعش کردم من راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژلت چجوریه چه مارکیه؟ چقدر طول کشید بلند شد من از ته زدم فعلا به یه حدی برسه که با ژل بشه جمعش کردم ...

فولیکا مشکی میزنم ، خیلی پروسه طولانیه همش هم وسوسه میشدم باز بزنم اخه خیلی رو مخن😭

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید !