2777
2789

جدیده ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی

ااین اسنپی که نوشتی ..اسنپ علی ؟؟!!

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اسنپ علی یا پرنسسعلی😂

چقدر زشته که هر کلمه ای میرسه رو میچسبونن به این اسم و بی احترامی میکنن

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بابا منظورم همون آینده دیگه

علی کجا آینده کجا ؟؟؟؟والله علی که اسمه

من فکر کردم  منظورت اینه علی یه فرده که اسنپ داره🥴

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

چقدر زشته که هر کلمه ای میرسه رو میچسبونن به این اسم و بی احترامی میکنن

خدایا خودت صبرم بده نینی سایت کلمه اسنپ کم میدونست منم مجبور شدم ی چی اضافه کنم بعدشم ترند شده اسمش بی احترامی نیست 

خدایا خودت صبرم بده نینی سایت کلمه اسنپ کم میدونست منم مجبور شدم ی چی اضافه کنم بعدشم ترند شده اسمش ...

خب جدا مینوشتی یا عنوان رو چیز دیگه ای میگفتی

خیلی از قبح شکنیا معمولا با همین لودگی کردنا  شروع میشه 

که ظاهرا به قول شما ترندم شده و این باعث تاسفه 

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

و ما نباید دیگه با تکرارش به این احترامی کردنا  دامن بزنیم