امروز یک تصادف وحشتناک در جاده گلوگاه به دامغان اتفاق افتاد...مینی بوس چپ کرد و دو نفر از دانشجویان فوت شدند مرحوم علی خاکباز و احسان چیت ساز روحشان شاد برای شفای بقیه هم دعا کنید لطفا ...😢😢😢😭
یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
یادش بخیر ..روزای گرم تابستون جلو پنکه مینشستیم و با هیجان توی پنکه می گفتیم 😲😲😲آاآاآاآاآاآاآ الانم اگه پنکه گیرم بیاد همین کار رو میکنم بیخیال بزار بگن دیووونس
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
خدا رحمتشون کنه،منم واسه گلوگام از ظهر عکساشونو میزارن تو کانال شهر
آره منم دیدم و ناراحت شدم واقعا