2821
2789
عنوان

هوشیاری5کما

408 بازدید | 28 پست

تصادف کرده تقریبا یک ماهی میشه کماس سرش اصلا ضربه ندیده هیچی سالم سالمه نمی‌دونم چرا هوشیاریش بالا نمیره هفته قبل براش تراک گلو گذاشتن خیلی خطرناکه ؟

کسی بوده از اطرافیان با این هوشیاری به هوش اومده باشه 

تورو امام زمان بگید خیلی حالم بده همش ۲۰سالشه جوونه😭چه دعایی براش بخونم میشه شمام براش دعا کنید

پسرخاله من ۷ بود بعد یه روز به هوش اومد ایشالا ایشونم زودتر به هوش میان متوسل بشین به امامان

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط یه روز کما بود ؟

بله

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

۵ خیلی پایینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

دوست من هوشیاریش سه بود 

خوب شد و برگشت خدا رو شکر 

ایشالله عزیز شما هم بر میگردن 

براش نذر کنید 

صدقه بدین 

دعا کنید 

قران ختم کنید 

اگه کسی رو تو زندگیش خیلی دوست داره سعی کنید اون طرف رو ببرید پیشش تا باهاش حرف بزنه 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792