2777
2789

اصاا پیلینگ نکن قبلا کردم پشیمونم 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صورتت و هر روز میشوری پوستت چربه یا معمولی

میشورم هر روز با ژل اون و کرم اینا کلا خوبشو دارم بابا من جوش فعال نمیزنم زیر پوستم فقط دارم احساس میکنم باعث میشه صورتم ناصاف دیده بشه و خیلی بهشون وسواس دارم

نه با قیمت مشکلی ندارم شنیدم مواد اش ضرر داره

هیچ ضرری نداره 

لیمو هر صبح یه قاشق غ خ توی آب جوش بریز بخور

خاک شیر هم توی آب جوش بریز بذار یه پنج دقیقه بمونه دل ناشتا هردو رو بخور 

خاک شیر فقط تا ۱۵روز ولی لیمو رو هر روز میتونی بخوری

میشورم هر روز با ژل اون و کرم اینا کلا خوبشو دارم بابا من جوش فعال نمیزنم زیر پوستم فقط دارم احساس م ...

اصلا به خوبش نیست چند تا رو امتحان کن ببین کدوم

به پوستت میسازه 

بعدشم یه چکاب بده مشکل هورمونی شاید داشته باشی

وای چرا جاش موند؟

اره دچار منافذ باز میشی در کمترین حالت ممکن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂