2789
عنوان

یعنی چی دقیقا 😐😐

178 بازدید | 7 پست

دوستان من ۱۶ سالمه و اینو مامانمم میدونی ولی رو خودش نمیزاره که نسبت به سنم خیلی بیشتر میفهمم و طرز تفکر با همسن و سالام فرق داره 

حالا امروز صبح میخواستم زود بیدار شم ولی خوابم برد نه و نیم بیدار شدم و مامانم عصبی شده بود و تیکه مینداخت( اصلا مامانم هر کاری که باب میل خودش نباشه اینجوری می‌کنه و به نظر کسی اهمیت نمیده)

حالا هم میگم چیشده؟بخاطر اینکه صبح دیر بیدار شدم اینطوری میکنی؟با یه حالت طعنه میگه نه تو دیگه خودت برا زندگیت میتونی تصمیم بگیری!( این حرفش تیکه بود چند وقت پیش دعوامون شد و من همین مفهومو غیر مستقیم به مامانم رسوندم چون کلا خیلی دخالت میکرد و انگار یه برده ای بودم که همیشه باید میگفتم چشم ، و سر ازدواج منم بحث بود ک مامانم گفت دیگه تو بعد ۲۰ ازدواج می‌کنی منم گفتی زیر بیست و پنج امکان نداره مامانم چنان عصبانی بود ک انگار ناراحت شده بود ک به همین زودی ازدواج نمیکنم)

یعنی به کارهای مامانم ک فکر میکنم مغزم سوت می‌کشه.....

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

مهم نباشه دقیقا بهش بفهمون تو ی موجودی ک عقل داری و انسانی میتونی خودت تصمیم بگیری و هدفاتو خودت باید تعیین کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سخت نگیر اینا برا همه هس

یعنی سر بیدار شدن من جوری رفتار می‌کنه ک انگار آدم کشتم 

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

مهم نباشه دقیقا بهش بفهمون تو ی موجودی ک عقل داری و انسانی میتونی خودت تصمیم بگیری و هدفاتو خودت بای ...

خب منم توی دعوایی ک شد همین مفهوم رسوندم بعد همون حرفم هر کاری میکنم ک یکم خراب میکنم یا باب میل مامانم نیست بهم طعنه میزنه و حرف حسابش تو اون دعوا این بود ک تو زیر ۱۸ اختیارت با ما هست و ما برات تصمیم میگیریم در صورتی داداشم از سن کم کاری به کارش نداشتن و برگشت به مامانم گفت اگر پسر بودم چی ؟گفت پسر با دختر خیلی فرق داره تو اختیارت دست ماست

مامان منم سال کنکور اینطوری می‌کرد به نظر خودش به فکرته

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم و جالب اینه ک مامانم حرفی ک میزنه اصلا براش اهمیت ندارع ک اون طرف چه برداشتی می‌کنه اصلا نکنه دلش بشکنه ....

دیروزم دعوامون شد ،مامانم یکی از وسایلا رو گم کرده بود و بزور با فوحش می‌گفت کار توعه 

بعد همون حرفش سه ساعت من تو اتاقم بودم و گریه میکردم ...

خب منم توی دعوایی ک شد همین مفهوم رسوندم بعد همون حرفم هر کاری میکنم ک یکم خراب میکنم یا باب میل مام ...

بیخیال حرفاتو بزن و بزار 18سالت بشه دیگ حقی ندارن اینجوری بگن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه