2777
2789
عنوان

شوهرم بچه رو برده بیرون

241 بازدید | 31 پست

دوستان لطفا، حرف الکی نگید. ما با هم مدتی هست که حرف نمیزنیم. چون همسرم بارها به خانواده من توهین میکنه، آخرین بحث ما هفته قبل سر توقعات بی چون چرای خانواده اش بود. من الان سر یک کلاس آنلاینم که از ساعت ۹ تا ۱۲ هست. و توی این فرصت بچه ده ماهه رو با ماشین و سایلاش برده بیرون. شیر خشک و پوشک و اینا رو هم برده. احتمال زیاد برده خونه مادرش. خونه رو ول کرده رفته ، بخدا کارم شده کریه. راهنمایی کنید

زنگ بزن بگو بیارش

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب برده که راحت باشی دیگه.اشکالش چیه؟

نه، اتفاقا برای راحتی من نیست. خانواده اون از اول که این بچه اومده تو زندگی ما هر بار دخالت میکنن، مثل یک وظیفه ،بچه رو بردار بیار، به زنت بگو بیاد همینجا غذا درست کنه، کلی سر این قضیه باهاش صحبت کردم، که بچه وسیله و ابزار نیست که میندازیش تو ماشین میبریش. اخه ده ماهشه. بخدا دیشب اصلا نخوابیدم ، بچه هی گریه میکرد. از آخر تو ماشین نزدیک خونه دورش دادم، تا خوابید، حتی بیدار نشد یک شیشه شیر درست کنه. 🥹

نه، اتفاقا برای راحتی من نیست. خانواده اون از اول که این بچه اومده تو زندگی ما هر بار دخالت میکنن، م ...

فقط میتونم بگم خودتو اذیت نکن.

مرد جماعت درست بشو نیست که نیست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یعنی هیچکار نکنم؟ بخدا اعصاب نذاشته برام؟

آره هیچ عکس العملی نشون نده.

حرص و جوش هم نخور. ریلکس باش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهر منم یبار بچه رو برده بود خونه برادرش ، اونا چون بچه کوچیک دارن من میترسم تا خودم نرم نمیزارم بب ...

این شوهر من از روی لج با من اینکارو میکنه. من از خانواده اش آسیب زیاد دیدم. بی احترامی نکردم ولی ازشون متنفرم‌ دوست ندارم بچه من اونجا باشه، اونم مثل کاری که شوهرم میکنه، گروگان میبره 😓