2777
2789
عنوان

از ازدواج میترسم😪

87 بازدید | 11 پست

خیانت کنه یارو

دیگ مث اول دوستم نداشته باشه چی؟

حصله امو نداشته باشه چی؟

بغلم نکنه چییییی

من۲۱ام اون ۳۳🫠

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب انقدر دیدت منفیه چه اصراری هست اصلا ازدواج کنی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خوب انقدر دیدت منفیه چه اصراری هست اصلا ازدواج کنی

اخه ی تاپیک زدم گفتم شوق دارم ی سری کارا کنم بعد از عروسی

همه گفتن فقط چن وقته اوله

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

اخه ی تاپیک زدم گفتم شوق دارم ی سری کارا کنم بعد از عروسیهمه گفتن فقط چن وقته اوله

شما انقدر نظرات مردم روی ناخودآگاهت تاثیر می‌ذاره اصلاً ازدواج برات گزینه مناسبی نیست مجرد موندن گزینه مناسب‌تریه برای شما چون خیلی آدم تاثیر پذیری از سخن اطرافیان هستی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...