2777
2789
عنوان

تو رو‌خدا همه بیان

54 بازدید | 14 پست

نمیتونم شوهرمو ببخشم نمیتونم ، وقتی میبینم مردم تو دوران عقدشون چقد خوشن چقدر شوهراشون مهربونن ،بعد من بی زبون برا تک تک کارهایی ک میکردم باید جواب پس میدادم ،الان زنا اینقد برا شوهراشون ارزش دارن

من ارزش یه لباسشویی نداشتم براش ۷ ساله برام نگرفته با دست میشورم وضعش خوبه، هر چی ازش بخوام نمیخوره، فقط خورد و خوراک دارم اینجا و یه سقف برا زندگی 

همش بغض دارم فکر کنم افسردگی گرفتم چیکار کنم هکش گریم میاد 

چقدر ادامه زندگی برام سخته 

کاش تو هم مثه بقیه مردا بودی کاش یه ذره براش مهم بودم ماهش ۵۰۰ بم میده گاهی ۱ میلیون

ماهی ۴۰ م میگیره

فقط ذخیره میکنه اصلا عقیده ب حزج کردن نداره هرچی دارم از کیف گرفته تا مانتو شلوار شورت سوتین همه رو مامانم و خواهرم میگیرن برام

ازمون دادم نفر اول بودم رد شدم امیدم ب اون بود ک خودم برم سر کار ولی نشد نشد نشد خدا نخواست برام ،از اون موقع بدتر شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی تا تونست تحقیرم کرد امیدم ب این کار بود گفتم شاید خدا بم نگاه کنه منم ب جایگاهی برسم ولی نکرد اینبد التماس خدا کردم اینقد قران گرفتم دستم زار زدم

من جداشدم ولی خب مجرد موندم اما پیشرفت خاصی هم نکردم هنوز و از این موضوع ناراحتم

عریزم ایشاللع که بهترین ها برات رقم بخوره.  من اینجام چون یه سقفی دارم برا زندگی وگرنه اگه بابای پولدار داشتم اصلااااااااااااا نمیموندم

عریزم ایشاللع که بهترین ها برات رقم بخوره. من اینجام چون یه سقفی دارم برا زندگی وگرنه اگه بابای پول ...

خب منم پولدار نبودن که ولی زندگی با اونم جهنم بود روح و روانم در عذاب بود ،از اول همینطوری بود؟خسیس بود؟

خب منم پولدار نبودن که ولی زندگی با اونم جهنم بود روح و روانم در عذاب بود ،از اول همینطوری بود؟خسیس ...

اوایل ن زیاد ،ولی الان طوریکه حتی حاضر نیست کفش بخره برام ، هیچییییی ،کابینت های خونم زنگ زده داغون، ۴۰۰ م وام دادن بهشون ، دریغ از یه ۱ میلیون که بخواد از اون وام خرج کنه همه رو سرمایه گذاری کرد ، من بش گفنم من که ۱۰ م نمیخواستم تو حداقل یع ۲ میلیون ب من میدادی

میگه مگه من لباس میخرم که تو میخری من میرم ولخرجی میکنم میرم سیگار میکشم میرم خوشی میکنم؟؟؟؟؟؟؟نمیفهمه که زنگ خرج دارع ،فکر میکنه منم باید مثه مردا باشم

خب منم پولدار نبودن که ولی زندگی با اونم جهنم بود روح و روانم در عذاب بود ،از اول همینطوری بود؟خسیس ...

بچه دارم اونو کجا ببرم ، خونه بابام کوچیکه از صبح بیدار میشن سرو صدا و تلویزیون تا ۱و نیم شب ،اونجا بچه هیچ ارامشی ندارع

اوایل ن زیاد ،ولی الان طوریکه حتی حاضر نیست کفش بخره برام ، هیچییییی ،کابینت های خونم زنگ زده داغون، ...

خب خودت نمیتونی بری سرکار ؟من همین مشکلات دارم ولی کار خوب پیدا نمیکنم 

خب خودت نمیتونی بری سرکار ؟من همین مشکلات دارم ولی کار خوب پیدا نمیکنم

منم دنبال کار خوبم خودم ارشد دارم چند بار مصاحبه رد شدم ،ازمون ق شدم ولی مصاحبه ن، خیلی افسرده شدم خواهرم میگه باید قرص بخورب

شوهرم میگه تو پولکی هستی همش دنباله پولی  ،خوب ببین وقتی لباس تو خونه ای ندارم بپوشم این دنبال پول بودنه، من که سانتافه نخواستم مسافرت خارج نخواستم؟ من معمولی ترین نیازهامو دارم میخوام برا اونا محتاج کسی نباشم

عزیز دلم 

میخوای معجزه بشه تو زندگیت

دوست من اونقدر شوهرش خسیس و گنده دماغ بود دائم دعوا داشتن

خدا براش خواست یکی بهش گفت برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

یعنی از وقتی این دوره رو شرکت کرده با چنتا راهکار ساده میگه اولاش زیاد فرق نکرد چون شوهرم باورنمیکرد برای خودش بهش احترام میزارم

ولی مدتی که گذشت رفتارش خیلی بهترشد

میگه زندگیم بهشت شده 

امتحانش ضررنداره

آخرهفته ها قیمتش نصف میشه با 200 هزار تومان تهیه اش کن وزندگیتو مدیریت کن حتما برو دعام میکنی خواهر جان 

میتونی از مشاورانش هم استفاده کنی با100 هزارتومن ویزیت میکنن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده