2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاهای خوبش تقریبا8تومن

اوووووه مهرشهر کرج یعنی ی کم کمتر از سعادت آباد تهرانه؟؟؟!!!

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
اره کرجم یه جاهایش خیلی گرون شده

وای خدا با این اوضاع مستاجرا هر روز نا امید تر میشن واسه خونه دار شدن😞😞😞

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
عالیه مهرشهر فار 1 و 2 و 3بهشته

عه جدی؟؟؟😍😍😍😍مثلا مثل کدوم محلات تهرانه؟؟؟خودتون اونجایید؟

مثل سعادت اباد.شهرک غرب بعضی جاهاشم مثل فرسته و اونورا.خیلی شیکه

واااای من اصلا فکرشم نمیکردم درین حد دیگه عالی باشه..خیلی دوس دارم ی بار برم ببینم با اینکه کسیو کرج نداریم اما اگه خوشم بیاد اونجا سعی میکنم بخریم

واااای من اصلا فکرشم نمیکردم درین حد دیگه عالی باشه..خیلی دوس دارم ی بار برم ببینم با اینکه کسیو کرج ...

خیلی گرونه ها عزیزم.ولی واقعا شیکه ی جورایی هم سبک ویلا شمالیاس بعضیاشون مثل شمال میمونه محلش.پر درخت و گل و گیاه

خیلی گرونه ها عزیزم.ولی واقعا شیکه ی جورایی هم سبک ویلا شمالیاس بعضیاشون مثل شمال میمونه محلش.پر درخ ...

آره شنیدم ک گرونم داره اما دیدم مثلا 80 متری نوساز 200 250 هم داره همسایه مامانم اینجوری خرید و رفت...حالا هر چی قسمت باشه...مرسی از لطفت😘